iBackupBot for Mac

iBackupBot for Mac 5.6

Опис

iBackupBot за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да прелистувате, уредувате и префрлате датотеки со резервна копија во вашата iTunes библиотека. Тоа е ултимативно решение за секој што сака да ги задржи своите датотеки и поставки при пренос на податоци помеѓу компјутери и мобилни уреди како што се iPhone, iPod Touch и iPad.

Со iBackupBot, можете лесно да споделувате датотеки со пријателите и семејството, а истовремено да имате целосна контрола врз она што сакате да го задржите. Софтверот се надоврзува на успехот на нашиот софтвер iCopyBot обезбедувајќи им на корисниците уште повеќе можности за прилагодување.

Една од истакнатите карактеристики на iBackupBot е неговата способност да го приспособува преносот на податоци. Можете да изберете кои апликации или збирки податоци сакате да ги префрлите од еден уред на друг. Ова значи дека ако имате повеќе уреди со различни апликации инсталирани на нив, можете лесно да изберете кои од нив треба да се префрлат.

Друга одлична карактеристика на iBackupBot е неговиот вграден уредувач на контакти. Со оваа алатка, можете лесно да управувате со вашите контакти со додавање нови или уредување на постоечките. Можете исто така да ги извезувате вашите контакти во различни формати како што се CSV или vCard.

Уредникот на белешки во iBackupBot им овозможува на корисниците да креираат нови белешки или да ги уредуваат постоечките директно од нивниот компјутер. Оваа функција им олеснува на корисниците кои претпочитаат да пишуваат на тастатура наместо да го користат екранот на допир на нивниот мобилен уред.

iBackupBot, исто така, доаѓа опремен со уредувач на плисти кој им овозможува на корисниците да ги менуваат датотеките со список на имот директно од нивниот компјутер. Оваа функција им дава на корисниците максимални можности за прилагодување кога станува збор за управување со поставките и поставките за апликациите.

Еден уникатен аспект на iBackupBot е неговата способност да ја уредува историјата на повици на вашиот телефон. Со оваа алатка, можете да отстраните поединечни низи за повици од историјата на вашиот телефон без да треба да го избришете целиот дневник.

За гејмерите кои сакаат поголема контрола врз нивните податоци за играта, iBackupBot обезбедува лесен начин за нивно уредување на зачуваните игри директно од нивниот компјутер. Ова значи дека ако им требаат повеќе животи во Candy Crush или дополнително злато во Clash Royale, тие повторно немаат мелење низ нивоата - тие само користат iBackUp Bot!

Севкупно, iBackUp Bot нуди импресивен опсег на функции што го прават суштинска алатка за секој што бара целосна контрола врз нивните резервни копии од библиотеката iTunes и трансферите помеѓу уредите.

Клучни карактеристики:

- Прелистувајте и уредувајте резервни датотеки на iTunes

- Трансфер на податоци помеѓу уреди

- Прилагодете ги преносите на податоци

- Вграден уредувач на контакти

- Уредник на белешки

- Уредник на Plist

- Уредете ја историјата на повици

- Игра Зачувај уредување

Компатибилност:

iBackUp Bot работи беспрекорно со сите iOS уреди, вклучително и iPhone (iPhone 12 Pro Max/12 Pro/12 Mini/SE 2nd Gen/XS Max/XS/XR/X), iPads (iPad Air 4th Gen/iPad Pro/iPad Mini), iPod Touches (7th Gen) со верзии на iOS 6.x -14.x

Системски барања:

За непречено извршување на Ibackupbot на Mac OS X потребни се најмалку macOS High Sierra верзија 10.13 или понови верзии како Mojave (10..14), Catalina (10..15) и Big Sur (11.x). Потребни се најмалку компјутери базирани на Интел со MacOS High Sierra верзија 10..13 или понови верзии како Mojave (10..14), Catalina (10..15) и Big Sur (11.x).

Заклучок:

Како заклучок, iBackUp Bot нуди сеопфатен сет на алатки дизајнирани специјално за управување со бекап на iTunes на повеќе уреди на Apple. суштинска алатка за секој корисник кој бара целосна контрола врз неговиот/нејзиниот систем за управување со резервни копии. Без разлика дали некој има потреба од помош при префрлање важни документи помеѓу два iPhone-а или едноставно сака подобри опции за организација во неговата/нејзината листа со контакти, iBackUp Bot има сè покриено!

Преглед

iBackupBot за Mac ви овозможува да истражувате локални резервни копии на уредите со iOS и да враќате одредена датотека или поставка без да морате целосно да го обновите системот. Оваа премиум апликација има и вградени уредувачи на текст и контакти кои ви даваат уште поголема контрола врз резервната копија. Додека главните карактеристики на апликацијата работат како што се очекуваше, интерфејсот ќе ве остави да сакате повеќе.

По брзата инсталација, ќе ве пречека iBackupBot за главниот интерфејс на Mac, што не е ништо чудно. Во однос на распоредот, апликацијата понекогаш може да биде малку поразителна, но има изговор: целната публика се моќните корисници. Апликацијата е брза, бара помалку од десет секунди за да открие и вчита резервна копија на iOS, но може да искусите дополнително време на вчитување за секоја нова картичка и дел што ќе го отворите. Уредниците на iBackupBot работат добро, овозможувајќи ви да уредувате и зачувувате PLIST датотеки, белешки и контакти без проблеми и одложувања. Апликацијата, исто така, добива палци за функционалноста за делумно обновување, што ни овозможи да избришеме фотографија на нашиот iPad и да ја вратиме без да го избришеме целиот уред преку iTunes.

Ако сè уште користите локални бекап за вашите уреди со iOS, iBackupBot за Mac ви овозможува да ги истражите и да ја извлечете точната информација што ја барате. Иако интерфејсот не е толку развиен и полиран како што можеше да биде, убавите карактеристики на апликацијата го откупуваат. Сепак, ако сте го пресечеле кабелот и сте правеле резервна копија само преку iCloud, iBackupBot за Mac нема да ви понуди малку.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на iBackupBot за Mac 5.1.0.1.

Целосни спецификации
Издавач VOWSoft
Страница на издавачи http://www.vowsoft.com
Датум на издавање 2018-09-27
Датум на додавање 2018-09-27
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 5.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard iTunes 9.0 or later
Цена Free to try
Преземања неделно 18
Вкупно преземања 62385

Comments:

Најпопуларни