MacClean for Mac

MacClean for Mac 3.4.0

Опис

MacClean за Mac е моќен комунален софтвер кој нуди сеопфатен сет на функции кои ќе ви помогнат да го исчистите, оптимизирате и заштитите вашиот Mac. Со својот лесен за користење интерфејс и доверливи перформанси, MacClean 3 е совршена алатка за секој што сака да му овозможи пролетно чистење на својот Mac.

Една од клучните карактеристики на MacClean 3 е неговата способност да го скенира вашиот систем за малициозни закани. Со длабоко скенирање на вашиот Mac, тој може да ги идентификува сите потенцијални безбедносни ризици и да ги отстрани од вашиот систем. Ова гарантира дека можете да уживате во почиста и побезбедна работна средина без да се грижите за малициозен софтвер или други безбедносни закани.

Покрај неговите безбедносни карактеристики, MacClean 3 вклучува и низа алатки за чистење дизајнирани да ви помогнат да ги отстраните непотребните датотеки од вашиот систем. Ги скенира сите ѓубре што безбедно се отстрануваат генерирани во вашиот систем, како што се кешовите, датотеките за дневници, остатоците од апликациите, привремените датотеки, ѓубрето за развој и ви дава можност лесно да ги избришете.

MacClean 3 вклучува и алатки за оптимизирање и одржување на вашиот систем. Отстранува гигабајти неискористени копии на слики во Фотографии, непотребни бинарни ѓубре и неискористени екстензии во заднина што помага да се ослободи вреден простор на дискот на вашиот компјутер. Дополнително, ги брише трагите како колачиња, зачувани лозинки за историја на сесии во кешот, итн од Safari Chrome Firefox Opera обезбедувајќи заштита на приватноста.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да штити од потенцијални безбедносни закани како што се малициозни колачиња, шпионски софтвер црви, застрашувачки adware итн., давајќи им на корисниците целосна заштита од овие типови напади.

Севкупно, ако барате лесен за користење, но доверлив комунален софтвер кој може да ви помогне да го одржувате вашиот Mac да работи непречено, тогаш не гледајте подалеку од MacClean 3!

Целосни спецификации
Издавач iMobie
Страница на издавачи http://www.imobie.com/
Датум на издавање 2018-10-09
Датум на додавање 2018-10-09
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 3.4.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7332

Comments:

Најпопуларни