Billboard for Mac

Billboard for Mac 2.0b2

Mac / Side Tree Software / 448 / Целосни спецификации
Опис

Билборд за Mac: The Ultimate iTunes Front-End

Дали сте уморни од истиот стар интерфејс на iTunes? Дали сакате визуелно попривлечен начин да ја прикажете вашата музичка библиотека? Не гледајте подалеку од Billboard за Mac, врвниот преден дел за iTunes.

Со погледите на цел екран и прозорци, Billboard е совршен за играње диџеј на забави, дружење со пријателите или само лежење низ куќата. Неговиот едноставен, елегантен дизајн се чита на далечина и ќе направи вашата музичка колекција да изгледа подобро од кога било досега.

Но, тоа не е се. Покрај прекрасното прикажување на уметничките албуми од вашата локална iTunes библиотека, Billboard беспрекорно ќе презема уметнички дела од албуми кога слушате ЦД-а или радио преноси. И со специјална поддршка за RadioParadise.com, можете да уживате во висококвалитетно стриминг радио додека сеуште уживате во неверојатните визуелни слики на Billboard.

Па зошто да се задоволите со здодевен iTunes интерфејс кога можете да имате нешто навистина уникатно и визуелно зачудувачки? Пробајте го Billboard за Mac денес и однесете го вашето музичко искуство на следното ниво.

Клучни карактеристики:

- Поглед на цел екран и прозорец

- Прекрасно ја прикажува уметноста на албумот од локалната библиотека iTunes

- Беспрекорно презема уметнички дела од албуми кога слушате ЦД-а или радио преноси

- Специјална поддршка за RadioParadise.com

- Едноставен и елегантен дизајн

Зошто да изберете билборд?

1. Неверојатни визуали: Со погледите на цел екран и прозорци, Billboard го олеснува прикажувањето на вашата музичка колекција со стил. Без разлика дали играте диџеј на забава или само се релаксирате дома, неговиот едноставен, но елегантен дизајн сигурно ќе импресионира.

2. Беспрекорна интеграција: За разлика од другиот преден софтвер кој бара комплицирани процеси за поставување или незгодни интерфејси, Billboard беспрекорно се интегрира со вашата постоечка iTunes библиотека. Ова значи дека сите ваши омилени песни се на само еден клик!

3. Висококвалитетен стриминг: со специјална поддршка за RadioParadise.com, можете да уживате во висококвалитетно стриминг радио додека сеуште уживате во прекрасните визуелни слики на Билборд.

4. Лесен за користење интерфејс: Дури и ако не сте познавачи на технологијата, користењето на Билборд е лесно благодарение на неговиот интуитивен интерфејс и контролите кои се лесни за корисникот.

5. Совршено за секоја прилика: без разлика дали организирате забава или само се релаксирате дома со пријателите, никогаш немало полесен начин да играте диџеј отколку со режимот за преглед на цел екран на билбордите!

Како да се користи:

Користењето билборд не може да биде полесно! Едноставно преземете го од нашата веб-локација (врска), инсталирајте го на вашиот Mac компјутер (компатибилен со macOS 10.x), отворете го iTunes како и обично - потоа стартувајте билборд! Оттука натаму, сè треба да биде самообјасниво - едноставно навигирајте низ албумите користејќи ги копчињата со стрелки на тастатурата (или глувчето) додека не ја пронајдете песната/албумот/изведувачот што сакате; притиснете празно место репродукција/пауза; користете ги копчињата за јачина на звук соодветно приспособете го нивото на звукот итн...

Заклучок:

Како заклучок, Билбордот е одличен избор доколку изгледот ја подобрува визуелната привлечност на нечија музичка колекција без да се жртвува функционалноста. Нуди беспрекорна интеграција во постоечките библиотеки заедно со висококвалитетни стриминг способности преку Radio Paradise што го прави овој софтвер да се издвојува меѓу другите во категоријата MP3 и аудио софтвер. Па зошто да чекате повеќе? Преземете сега, почнете сами да ја доживувате разликата!

Целосни спецификации
Издавач Side Tree Software
Страница на издавачи http://sidetree.com/
Датум на издавање 2018-10-10
Датум на додавање 2018-10-10
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 2.0b2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 448

Comments:

Најпопуларни