NobPlan for Mac

NobPlan for Mac 2018.1.2

Опис

NobPlan за Mac е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате Gantt графикони. Ако ви здодеа да се борите со комплицираните алатки за управување со проекти, NobPlan е решението што го баравте. Со својот интуитивен интерфејс и кориснички карактеристики, NobPlan го олеснува планирањето и управувањето со вашите проекти како професионалец.

Една од истакнатите карактеристики на NobPlan е неговата едноставност. За разлика од другите алатки за управување со проекти кои ги преплавуваат корисниците со бескрајни опции и поставки, NobPlan се фокусира на карактеристиките што се најважни за проектните менаџери. Ова значи дека можете брзо да започнете без да поминувате часови за учење како да го користите софтверот.

Друга клучна предност на користењето на NobPlan се неговите прекрасни визуелизации. Графиконите генерирани од овој софтвер не се само точни, туку и визуелно привлечни, што им олеснува на засегнатите страни да ги разберат вашите планови на прв поглед. Како што велат, сликата вреди повеќе од зборовите - и ова секако важи кога станува збор за управување со проекти.

Без разлика дали работите на мал или голем проект, NobPlan има се што ви треба за да останете организирани и на вистинскиот пат. Од поставување рокови и пресвртници до доделување задачи и следење на напредокот, овој софтвер ги има сите основни карактеристики потребни за успешно управување со проекти.

Еден од најимпресивните аспекти на NobPlan е неговата флексибилност. Можете да ги приспособите вашите Gantt графикони според вашите специфични потреби – без разлика дали тоа е додавање нови задачи или преуредување на постоечките – така што тие точно ќе го одразуваат вашиот уникатен работен тек.

Покрај тоа, NobPlan нуди беспрекорна интеграција со други популарни деловни алатки како што се Microsoft Excel и Google Sheets. Ова значи дека можете лесно да внесувате податоци од овие платформи во вашата табела Gantt без никакви проблеми.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за управување со проекти во вашиот бизнис или организација, не гледајте подалеку од NobPlan за Mac. Со својот интуитивен интерфејс, визуелно зачудувачки графикони, флексибилни опции за прилагодување и беспрекорни можности за интеграција - овој софтвер има се што е потребно за успешно планирање и извршување на проектот!

Целосни спецификации
Издавач Noblic
Страница на издавачи http://www.noblic.com/sugarmaps/front/help.php
Датум на издавање 2018-10-10
Датум на додавање 2018-10-10
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 2018.1.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 40

Comments:

Најпопуларни