Copper Pro Edition for Mac

Copper Pro Edition for Mac 1.41

Опис

Copper Pro Edition за Mac: Рационализирајте го процесот на наплата на вашиот бизнис

Ако барате доверлив и ефикасен систем за продажни места (POS) за вашиот бизнис, Copper Pro Edition за Mac е совршено решение. Овој моќен софтвер може да ви помогне да го насочите процесот при наплатата и за вашите вработени и за клиентите, со што ќе го олесните управувањето со трансакциите и следењето на залихите.

Copper POS Pro Edition за Mac обезбедува систем за каса што ги складира информациите за производот, што го олеснува брзото вртење на продажбата. Системот е компатибилен со монитори со екран на допир и скенери за баркодови за да заштедите време при ѕвонење на купувањата и да спречите грешки. Со Copper POS за Mac, можете лесно да додавате нови производи или да ги ажурирате постоечките со само неколку кликања.

Една од клучните придобивки од користењето на Copper POS Pro Edition е неговата леснотија на користење. Софтверот има интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата дури и ако немате претходно искуство со POS системи. Можете да го приспособите распоредот за да одговара на вашите потреби, за да можете лесно да го најдете она што ви треба кога ви треба.

Друга одлична карактеристика на Copper POS Pro Edition е неговата способност да генерира професионални сметки. Можете да ги прилагодите овие сметки со логото на вашата компанија или други елементи за брендирање, давајќи им професионален изглед кој ќе ги импресионира вашите клиенти.

Системот поддржува и печатачи кои користат хартија во ролна, така што не мора да се грижите дека ќе остане без мастило или тонер среде напорен ден. И бидејќи сите податоци за продажбата се зачувани во облакот, можете да пристапите до извештаите од каде било во секое време.

Без разлика дали имате мала продавница за малопродажба или управувате со повеќе локации низ различни региони, Copper POS Pro Edition има се што ви треба за да го насочите процесот на наплата и да го подобрите задоволството на клиентите. Па зошто да чекаме? Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2018-10-11
Датум на додавање 2018-10-11
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за мал бизнис
Верзија 1.41
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 37

Comments:

Најпопуларни