Xilisoft Video Converter Ultimate for Mac

Xilisoft Video Converter Ultimate for Mac 7.8.23.20180925

Опис

Xilisoft Video Converter Ultimate за Mac е моќен и разноврсен софтвер за видео конверзија кој ви овозможува да ги конвертирате сите ваши омилени видеа и аудио датотеки во кој било формат што го сакате. Без разлика дали сакате да ги гледате омилените филмови на вашиот iPhone, iPad или Apple TV или едноставно сакате да конвертирате видео датотека во аудио датотека, Xilisoft Video Converter Ultimate за Mac ве покрива.

Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење функции, Xilisoft Video Converter Ultimate за Mac е совршена алатка и за почетниците и за напредните корисници. Ги поддржува сите популарни видео формати, вклучувајќи AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/AVC, MOV и многу повеќе. Дополнително, поддржува и различни аудио формати како MP3, WMA, AAC, M4A, WAV итн.

Една од најимпресивните карактеристики на Xilisoft Video Converter Ultimate за Mac е неговата способност лесно да конвертира HD видеа. Ова значи дека можете да уживате во висококвалитетни видеа на вашите уреди без никаква загуба во квалитетот.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги приспособува вашите видеа според вашите преференции. Можете лесно да исечете или поделите видео на повеќе сегменти со додадени транзиции меѓу нив. Можете исто така да споите повеќе клипови заедно во една беспрекорна видео датотека.

Покрај овие карактеристики, Xilisoft Video Converter Ultimate за Mac исто така ви овозможува да додавате водени жигови, текстови, звучни записи и уметнички ефекти како филтри, исечоци итн. за да го направите излезот поперсонализиран.

Понатаму, Xilisoft Video Converter Ultimate за Mac е опремен со напредни поставки кои им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз нивните конверзии. Можете да ги прилагодите параметрите како бит-стапка, fps, резолуција итн. за да го добиете најдобриот можен квалитет на излезот во согласност со компатибилноста на уредот

Генерално, Xilisoft Video Converter Ultimate за Mac е одличен избор ако барате сигурен и богат софтвер за видео конвертор кој нуди висококвалитетни конверзии за кратко време!

Преглед

Xilisoft Video Converter Ultimate е брза и лесна за употреба алатка за конвертор на видео датотеки што ви овозможува да конвертирате речиси секаков вид видео и да го направите да се репродуцира на мобилни уреди.

Ако апликацијата може да стане зависна во однос на секојдневната употреба, Xilisoft's Video Converter Ultimate е еден од нив. Има интерфејс со убав изглед, но не можеме да кажеме дека е многу интуитивен. Меѓутоа, штом корисниците ќе поминат низ долгата листа на опции, последователните конверзии на филмови ќе бидат парче торта. Xilisoft Video Converter поддржува еден тон формати и сметаме дека тоа е многу корисно, бидејќи можете да ги имате сите омилени видеа на кој било од вашите омилени мобилни уреди.

Она што најмногу ни се допадна кај Xilisoft е тоа што е повеќе од едноставна алатка за видео конвертор. Доаѓа и со основни алатки за уредување. Сепак, не очекувајте го нивото и перформансите на професионалниот софтвер за уредување видео, бидејќи алатките што ги добиваат корисниците се доволни за секојдневна употреба со убави резултати. Ако снимате видео и сакате да му додадете малку вкус, Xilisoft ги обезбедува основните алатки за уредување што ќе ви бидат потребни. Корисниците на ниво на почетници ќе уживаат во користењето на алатките Crop, Effect и Rotation.

За време на нашето тестирање, пробната верзија се покажа како брза, иако требаше да избереме мали датотеки, поради нејзините ограничувања. Нерегистрираната верзија ќе конвертира само 3 минути од вашето видео. Кога додадовме 3Д ефекти, она што беше потребно за 90 секунди за конвертирање скокна на 22 минути, така што можете да очекувате дека поголемите датотеки ќе одземат многу повеќе време, особено ако додавате ефекти.

На прв поглед, почетниците може да се чувствуваат малку преоптоварени од сите опции за конверзија. Сепак, откако ќе поминат извесно време за да се навикнат на апликацијата, на корисниците ќе им биде лесно да ја користат и ќе ги ценат опциите за уредување.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Xilisoft Video Converter Ultimate за Mac 7.5.0.20120829.

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2018-10-11
Датум на додавање 2018-10-11
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 7.8.23.20180925
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 366718

Comments:

Најпопуларни