Tessera for Mac

Tessera for Mac 417

Mac / Arawak Database Solutions / 156 / Целосни спецификации
Опис

Tessera за Mac е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно да управувате со вашите уметнички дела и колекции. Кажете му збогум на мачната задача за управување со вашите креации на табели и здраво за поефикасен начин на организирање на вашата работа.

Со Tessera, можете лесно да ја следите вредноста на вашето уметничко дело, да ги следите важните детали како потеклото, извештаите за состојбата и информациите за осигурување. Софтверот исто така ви овозможува да складирате слики со висока резолуција од секое парче во вашата колекција за да можете да ги гледате во секое време.

Една од најзначајните придобивки од користењето на Tessera е неговата способност да додаде дополнителен слој на безбедност на вашата колекција. Со овој софтвер, можете да креирате сопствени етикети со уникатни баркодови за секое парче во вашата колекција. Оваа функција ви овозможува лесно да ја идентификувате секоја ставка брзо за вас или за кој било друг што има пристап до системот.

Tessera, исто така, доаѓа опремен со робустен систем за известување кој им овозможува на корисниците да генерираат детални извештаи за вредноста на нивните збирки и други основни метрики. Овие извештаи се приспособливи и може да се извезуваат во различни формати како PDF или Excel.

Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен, што им олеснува на корисниците кои не се технички да се движат низ функциите на софтверот без никакви тешкотии. Контролната табла обезбедува преглед на сите ставки во колекцијата заедно со нивниот моментален статус.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Tessera се неговите можности за интеграција со други системи како QuickBooks или Salesforce. Оваа интеграција им олеснува на бизнисите кои веќе ги користат овие системи не само што управуваат со нивните уметнички дела, туку и беспрекорно ги интегрираат во нивните постоечки работни текови.

Генерално, Tessera за Mac е одличен избор за секој кој бара доверливо деловно софтверско решение кое нуди функции со додадена вредност и безбедносни мерки неопходни при управување со вредни колекции или уметнички дела. Без разлика дали сте уметник кој се грижи за вашите сопствени креации или водите галерија/музеј одговорни за управување со повеќе дела од различни уметници – овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Arawak Database Solutions
Страница на издавачи http://www.arawak.com.au
Датум на издавање 2018-10-18
Датум на додавање 2018-10-18
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 417
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 156

Comments:

Најпопуларни