TaskPaper for Mac

TaskPaper for Mac 3.8.1

Mac / Hog Bay Software / 405 / Целосни спецификации
Опис

TaskPaper за Mac: Врвен организатор на список со задачи

Дали сте уморни од користење на сложени организатори кои одземаат премногу време и напор за користење? Дали сакате едноставен, но ефикасен начин да останете организирани и над вашите задачи? Не гледајте подалеку од TaskPaper за Mac.

TaskPaper е деловен софтвер дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат полесен начин да прават списоци и да останат организирани. Тоа е едноставна листа на задачи што е изненадувачки вешти, што ви овозможува да се фокусирате на она што е најважно - вашите задачи.

За разлика од другите сложени организатори, TaskPaper е само за вас и вашите задачи. Нема непотребни функции или комплицирани интерфејси кои можат да ви го одвлечат вниманието од она што треба да се направи. Наместо тоа, тој обезбедува чист и јасен интерфејс што го олеснува користењето за секој.

Со TaskPaper, креирањето списоци никогаш не било полесно. Можете брзо да додавате нови ставки со нивно внесување или влечење од други апликации. Можете исто така да ги организирате вашите списоци во проекти, што го олеснува следењето на сè одеднаш.

Една од најдобрите работи за TaskPaper е неговата флексибилност. Можете да го приспособите изгледот на апликацијата со избирање од различни теми или креирање сопствени листови со стилови. Ова значи дека без разлика колку се уникатни вашите преференции, секогаш постои опција која одговара на вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на TaskPaper е неговата способност да се синхронизира со други уреди преку iCloud или Dropbox. Ова значи дека можете да пристапите до сите ваши списоци и проекти од каде било и во секое време – без разлика дали користите Mac компјутер или iOS уред како iPhone или iPad.

Но, можеби најимпресивното нешто кај TaskPaper е неговата моќна функционалност за пребарување. Со само неколку притискања на копчињата, можете да најдете сè за неколку секунди - дури и ако е закопано длабоко во некој од вашите проекти.

Генерално, ако барате едноставен, но ефикасен начин да останете организирани на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од TaskPaper. Неговиот чист интерфејс, флексибилните опции за прилагодување, способностите за беспрекорно синхронизирање со други уреди преку iCloud или Dropbox ја прават врвна алатка за управување со сите аспекти на животот!

Целосни спецификации
Издавач Hog Bay Software
Страница на издавачи http://www.hogbay.com/software/
Датум на издавање 2018-10-18
Датум на додавање 2018-10-18
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 3.8.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 405

Comments:

Најпопуларни