MPlayer OSX Extended for Mac

MPlayer OSX Extended for Mac rev16

Опис

MPlayer OSX Extended for Mac: The Ultimate Video Player

Дали сте уморни од користење видео плеери кои се бавни, незгодни и тешки за употреба? Дали сакате видео плеер кој е моќен, функционален и лесен за користење? Не гледајте подалеку од MPlayer OSX Extended за Mac.

MPlayer OSX Extended е иднината на MPlayer OSX. Искористувајќи ја моќта на проектите со отворен код MPlayer и FFmpeg, MPlayer OSX Extended има за цел да испорача моќен, функционален и без префинет видео плеер за OSX. Тој е заснован на оригиналниот проект MPlayer OSX, но оттогаш претрпе фундаментални промени, што го прави модерен и лесен за користење видео плеер.

Една од клучните карактеристики на MPlayer OSX Extended е неговата брзина. Благодарение на повеќенишката и 64-битната архитектура, тој е еден од најбрзите избори на OSX за репродукција на видеа со HD H264. Ова значи дека можете да уживате во вашите омилени филмови без никакви проблеми со задоцнување или баферирање.

Друга одлична карактеристика на MPlayer OSX Extended е неговата поддршка за инстант репродукција на датотеки MKV и напредни стилизирани преводи во формат ASS. Ова значи дека можете да ги гледате вашите омилени филмови со висококвалитетни преводи без никакви проблеми.

MPlayer OSX Extended го користи проектот MPlayer со отворен код за декодирање и ги интегрира стандардните команди со клучеви на MPlayer со мајчин OS X интерфејс. Корисниците на Mplayer треба веднаш да се чувствуваат како дома и да можат да ги дотераат фините детали за повикувањето на Mplayer со бинарни пакети и дополнителни опции за командната линија.

Но, она што навистина го издвојува овој софтвер од другите видео плеери таму е неговиот чист дизајн на интерфејс што го прави лесен за користење дури и ако не сте технолошки такт. Менито за преференции им овозможува на корисниците да го приспособат своето искуство со прилагодување на поставките како што се уредот за аудио излез или големината на фонтот на преводот.

Покрај тоа, овој софтвер поддржува широк опсег на аудио/видео формати, вклучувајќи MP3, WAV, AVI итн., така што нема потреба да се грижите за проблеми со компатибилноста при репродукција на различни типови медиумски датотеки на вашиот компјутер.

Други карактеристики вклучуваат контроли на цел екран кои им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз нивното доживување при гледањето; алатки за управување со плејлисти; алатка за инспектор која обезбедува детални информации за секоја датотека што се репродуцира; интерактивни аудио/видео еквилајзери кои им овозможуваат на корисниците да ги приспособат нивоата на звук според нивните преференции; Функцијата за снимање слики од екранот што им овозможува на корисниците да прават снимки од која било точка во времето за време на репродукцијата итн.

Конечно, автоматските ажурирања гарантираат дека и самите себе, како и сите потребни бинарни датотеки ќе останат ажурирани во секое време, така што никогаш нема потреба да се грижите за застарениот софтвер што предизвикува проблеми!

Како заклучок, ако барате врвен видео плеер, тогаш не гледајте подалеку од „Mplayer OS X продолжен“! Со неговите брзи можности за изведба во комбинација со елегантен дизајн го прават совршен избор секој што сака да ужива во гледањето видеа без да има комплицирани интерфејси или проблеми со компатибилноста!

Целосни спецификации
Издавач sttz.ch
Страница на издавачи http://www.sttz.ch/
Датум на издавање 2018-10-18
Датум на додавање 2018-10-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија rev16
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free
Преземања неделно 19
Вкупно преземања 59534

Comments:

Најпопуларни