MindNode for Mac

MindNode for Mac 2.5.5

Mac / Markus Mueller / 12623 / Целосни спецификации
Опис

MindNode за Mac е софтвер за продуктивност кој ви помага да ги организирате вашите мисли и идеи во лесна за употреба апликација за мапирање на мислите. Со својот елегантен и едноставен дизајн, MindNode Pro е совршена алатка за секој кој сака брзо да креира визуелно привлечни умствени мапи.

Софтверот е создаден имајќи го предвид корисникот, со чист интерфејс кој ви овозможува да се фокусирате на вашите идеи без никакви одвлекувања. Без разлика дали подготвувате нови идеи или ги организирате вашите мисли за некој проект, MindNode Pro го олеснува креирањето и споделувањето на вашите умствени мапи со другите.

Една од клучните карактеристики на MindNode Pro е неговата способност да ја подобри продуктивноста. Софтверот се базира на истата база на код како MindNode, но обезбедува дополнителна функционалност што ви помага да завршите повеќе за помалку време. Овие нови функции се интегрирани внимателно во апликацијата и излегуваат на површина само кога навистина се потребни.

На пример, една од новите функции во MindNode Pro е управувањето со задачи. Ова ви овозможува да додавате задачи директно на вашата умствена мапа и да го следите нивниот напредок додека се завршуваат. Можете исто така да поставите датуми за доспевање и потсетници за секоја задача, осигурувајќи се дека ништо не паѓа низ пукнатините.

Друга корисна карактеристика на MindNode Pro е неговата способност да ги извезува вашите умствени мапи во различни формати, како што се PDF или OPML-датотеки кои лесно може да се споделат со други преку е-пошта или услуги за складирање облак, како што се Dropbox или Google Drive.

Покрај овие карактеристики за подобрување на продуктивноста, MindNode Pro ги вклучува и сите стандардни алатки кои се наоѓаат во другите апликации за мапирање на умот, како што се поддршка за влечење и спуштање за додавање јазли и гранки, приспособливи стилови на јазли, вклучувајќи бои и икони итн., кратенки на тастатура итн. ., што го прави се-во-едно решение за секој кој сака ефикасно да ги организира своите мисли.

Севкупно, ако барате моќна, но едноставна алатка за употреба која може да помогне во подобрувањето на вашата продуктивност со тоа што ќе ви овозможи ефикасно да ги организирате вашите мисли, тогаш не гледајте подалеку од MindNode Pro!

Целосни спецификации
Издавач Markus Mueller
Страница на издавачи http://www.mindnode.com
Датум на издавање 2018-10-18
Датум на додавање 2018-10-18
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 2.5.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 12623

Comments:

Најпопуларни