Apowersoft Mac Screen Recorder for Mac

Apowersoft Mac Screen Recorder for Mac 2.9.2

Опис

Apowersoft Mac снимач на екран за Mac - врвен софтвер за снимање видео

Дали барате сигурен и лесен софтвер за снимање видео што може да ви помогне да ги снимате вашите активности на екранот на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Apowersoft Mac Screen Recorder. Овој моќен софтвер е дизајниран да ви го олесни снимањето висококвалитетни видеа од вашиот екран, а звукот доаѓа од компјутерскиот систем или микрофонот истовремено.

Без разлика дали сакате да креирате упатства за настава, демо снимки на производи, видеа од игри или смешни видеа, Apowersoft Mac Screen Recorder ве опфати. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој софтвер за снимање видео е совршен и за почетниците и за искусни корисници.

Во оваа статија, ќе ги разгледаме подетално клучните карактеристики на Apowersoft Mac Screen Recorder и како може да ви помогне да креирате видеа со професионален изглед за кратко време.

Клучни карактеристики:

1. Повеќе режими на снимање

Apowersoft Mac Screen Recorder нуди различни режими на снимање што ви овозможуваат да го снимите целиот екран или одредена област. Можете да изберете помеѓу режим на цел екран или регионален режим во зависност од вашите потреби. Оваа функција е особено корисна ако сакате да се фокусирате на одреден дел од екранот додека снимате.

2. Аудио снимање

Една од најдобрите работи за Apowersoft Mac Screen Recorder е неговата способност да снима звук и од компјутерскиот систем и од микрофонот истовремено. Ова значи дека ако креирате видео за упатство или демо на производ, можете да додавате коментари, како и музика во заднина без да се грижите за проблемите со синхронизацијата.

3. Снимање со веб камера

Друга одлична карактеристика на овој софтвер за снимање видео е неговата способност да снима видеа од веб-камера покрај снимките од екранот. Штом веб-камерата ќе се приклучи на вашиот компјутер, таа ќе прави видеа со професионален изглед и ќе ви овозможи да креирате и видеа слика-во-слика.

4. Специјални ефекти

Со функцијата за специјални ефекти на Apowersoft Mac Screen Recorder, корисниците имаат пристап до различни алатки како што се слики и текстови кои можат да ги користат при уредување на нивните снимени снимки пред да ги извезат во други формати како AVI 3GP MPG MP4 WMV ASF MKV FLV SWF WEBM VOB итн. , правејќи го нивниот конечен резултат поисполиран од кога било досега!

5. Кориснички интерфејс

Пријателскиот интерфејс им олеснува на корисниците на почетниците кои се нови во користењето на таквите апликации, непречено да се справат со него без никакви тешкотии! Искусните корисници, исто така, ќе ја ценат неговата способност да снимаат екрани во HD или SD видео формати со поддршка за копчиња за пристап, што им дава подобра контрола врз нивните снимки!

6.Опции за извоз

Овој рекордер на екран стандардно обезбедува повеќе опции за извоз на вашата снимена снимка; тие се зачувуваат како стандардни MOV формати, но доколку е потребно може да се кликне на копчето Конвертирај што им овозможува да ги емитуваат овие датотеки во други популарни типови на датотеки, вклучувајќи AVI 3GP MPG MP4 WMV ASF MKV FLV SWF WEBM VOB итн., правејќи го споделувањето полесно од кога било досега!

7.Поддржува Hotkeys

Поддршката за брзи копчиња им дава на корисниците подобра контрола врз нивните снимки што им овозможува брз пристап кога е најпотребно!

Заклучок:

Како заклучок, Apowersoft Mac Screen Recorder е одличен избор ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за снимање видео што овозможува лесно снимање на висококвалитетни снимки! Без разлика дали се создаваат упатства за демо-производи за игри, смешни клипови и сл., оваа апликација има сè покриено благодарение во голема мера поради неговиот интуитивен интерфејс во комбинација со напредни функции како што се повеќе режими на снимање аудио снимање на веб-камера за снимање специјални ефекти Опциите за извоз на интерфејс пријателски за корисникот поддржуваат копчиња меѓу другите! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете да создавате неверојатна содржина денес!

Целосни спецификации
Издавач Apowersoft
Страница на издавачи http://www.apowersoft.com
Датум на издавање 2018-10-19
Датум на додавање 2018-10-19
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 2.9.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 10549

Comments:

Најпопуларни