Cloud Manipulator for Mac

Cloud Manipulator for Mac 1.0

Mac / Productive Computing / 1 / Целосни спецификации
Опис

Cloud Manipulator за Mac е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно да управувате со вашата сметка на Amazon Web Services (AWS) Simple Storage Service (S3) од вашата апликација FileMaker. Овој приклучок за AWS FileMaker овозможува комуникација помеѓу корпите, објектите и својствата на FileMaker и S3, што го прави полесно од кога и да е складирањето и преземањето податоци од облакот.

Со Cloud Manipulator за Mac, можете беспрекорно да ја интегрирате вашата апликација FileMaker со AWS S3, овозможувајќи ви да ги искористите предностите на приспособливоста и флексибилноста на складирањето облак. Без разлика дали работите со големи датотеки или треба да пристапите до податоци од повеќе локации, Cloud Manipulator го олеснува управувањето со вашата сметка AWS S3 директно од апликацијата FileMaker.

Една од клучните придобивки од користењето на Cloud Manipulator е неговата леснотија на користење. Приклучокот е дизајниран да биде лесен и интуитивен, па дури и ако не сте експерт во технологијата за складирање AWS или облак, можете брзо да започнете и да работи со оваа моќна алатка. Со само неколку кликања, можете да ја поврзете вашата апликација FileMaker со вашата сметка AWS S3 и да започнете да управувате со датотеки во облакот.

Друга голема предност на користењето на Cloud Manipulator е неговата разноврсност. Приклучокот поддржува широк опсег на типови и формати на датотеки, вклучувајќи слики, видеа, аудио датотеки, документи, табеларни пресметки, презентации - во основа секој тип на датотека што може да се складира во кофа S3. Ова значи дека без разлика со какви податоци треба да работите во вашите деловни операции – без разлика дали се работи за записи од клиенти или мултимедијална содржина – Cloud Manipulator ве покрива.

Покрај неговата основна функционалност како приклучок AWS FileMaker за управување со сметките на S3 директно од околината на апликацијата FileMaker на Mac конкретно - има неколку други карактеристики што го прават Cloud Manipulator да се издвојува како единствен софтвер:

1) Лесна интеграција: процесот на инсталација со еден клик обезбедува беспрекорна интеграција помеѓу сметките на Amazon Web Services (AWS) Simple Storage Service (S3) и постоечките апликации изградени на врвната платформа Filemaker Pro

2) Кориснички интерфејс: Интуитивниот дизајн на интерфејсот им олеснува на корисниците без техничка експертиза или претходно искуство со работа со решенија за складирање облак, како што е услугата за едноставно складирање на Amazon (S3)

4) Разновидна функционалност: Поддржува широк опсег типови и формати на датотеки, вклучувајќи слики/видеа/аудио/документи/табеларни пресметки/презентации итн., што го прави идеално решение за бизниси кои се занимаваат со различни видови дигитални средства

5) Безбедно управување со податоци: Напредните безбедносни протоколи обезбедуваат безбеден пренос на чувствителни информации низ мрежите, истовремено одржувајќи го интегритетот на доверливоста во секое време

6) Ефективно решение: Плановите за прифатливи цени го прават овој софтвер достапен за малите средни претпријатија кои бараат моќ од модерните технологии без да се скршат!

Севкупно - ако изгледате ефикасен начин безбедно да управувате со складишните дигитални средства додека ја искористите моќта на современите технологии како Едноставната услуга за складирање на Amazon (S3), тогаш не гледајте подалеку од Cloud Manipulator!

Целосни спецификации
Издавач Productive Computing
Страница на издавачи http://www.productivecomputing.com
Датум на издавање 2018-10-21
Датум на додавање 2018-10-21
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Деловни апликации
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra FileMaker Pro 15 - 17 (32-bit and 64-bit)
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни