Apowersoft Video Converter for Mac

Apowersoft Video Converter for Mac 1.4.8

Опис

Apowersoft видео конвертор за Mac: врвно решение за сите ваши потреби за конверзија на видео

Дали сте уморни да се борите со видео формати кои се некомпатибилни со вашите уреди? Дали сакате моќен и лесен за користење видео конвертор кој може да се справи со сите ваши потреби за конверзија? Не гледајте подалеку од Apowersoft Video Converter за Mac.

Како што сугерира името, овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои треба да конвертираат видеа помеѓу различни формати. Без разлика дали сакате да ги репродуцирате вашите видеа на iPhone, iPad, iPod, iMovie, iTunes, iDVD или дигиталните уреди на Samsung на Apple, оваа алатка ве покрива. Со рационализираниот интерфејс и распоредот со покана, дури и неискусните корисници можат брзо да го пронајдат својот пат и да ги завршат основните конверзии за кратко време.

Една од истакнатите карактеристики на Apowersoft Video Converter за Mac е неговата способност да ракува со широк спектар на формати. Од MP4 и M4V до MOV и WMV, го поддржува скоро секој популарен формат таму. Ова значи дека не треба да се грижите за проблемите со компатибилноста кога префрлате датотеки помеѓу различни уреди.

Но, тоа не е сè - овој софтвер доаѓа и со интегрирана функција за преземање што ви овозможува да преземате видеа од популарните стриминг страници како YouTube и Vimeo. Можете да го изберете форматот во кој сакате да го преземете видеото и да го извезете директно на вашиот уред без никакви проблеми.

Друга одлична карактеристика на Apowersoft Video Converter за Mac е неговата функција за снимање ДВД. Ако сакате да ги запалите вашите видеа на ДВД-диск за да може да се репродуцираат на ДВД-плеер или да се споделуваат со пријателите и членовите на семејството кои немаат пристап до дигитални уреди, овој софтвер го прави неверојатно лесно.

Додека Apowersoft Video Converter за Mac моментално обезбедува само едноставни алатки за уредување видео, како што се менување на поставките на кодекот или прилагодување на големината на рамката/брзината на битовиот/фрејмот/аудио каналите/стапката на примероци итн., планираме да додадеме понапредни функции за уредување како што се отсекување/сечење/вметнување преводи/додавање филтри/ефекти во идните верзии, затоа останете во тек!

Накратко: ако барате достапна, но сепак разновидна програма која ќе одговара на сите ваши потреби за конверзија на видео - не гледајте подалеку од Apowersoft Video Converter за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Apowersoft
Страница на издавачи http://www.apowersoft.com
Датум на издавање 2018-10-24
Датум на додавање 2018-10-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 1.4.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 731

Comments:

Најпопуларни