ZFactura for Mac

ZFactura for Mac 2018.2

Mac / Ziclope Ingenieria Informatica / 15 / Целосни спецификации
Опис

ZFactura за Mac - Врвен софтвер за фактурирање за самовработени работници

Дали сте самовработен работник кој бара софтвер за фактурирање кој може да ви помогне ефикасно да управувате со вашиот бизнис? Не гледајте подалеку од ZFactura за Mac! Овој моќен софтвер е дизајниран да го поедностави процесот на фактурирање, овозможувајќи ви да се фокусирате на она што навистина е важно - развој на вашиот бизнис.

ZFactura Mac е сеопфатен софтвер за фактурирање кој доаѓа со широк спектар на функции и можности. Со овој софтвер, ќе имате пристап до сите датотеки што ви се потребни за ефикасно управување со вашиот бизнис. Тие вклучуваат ставки (производи и услуги), продавачи, фактури на продавачи, клиенти, понуди, фактури од клиенти, корективни фактури и периодична наплата.

Една од истакнатите карактеристики на ZFactura е неговата способност да креира понуди и потоа да ги фактурира со само еден клик. Оваа функција заштедува време и напор со елиминирање на потребата за рачно внесување податоци во повеќе форми. Можете исто така да ги конфигурирате даноците според вашите потреби - без разлика дали се работи за ДДВ, IVA, IGIC или IPSI.

ZFactura е достапна и на англиски и на шпански јазик, така што корисниците од различни региони можат да ја користат без никакви јазични бариери.

Приспособливи шаблони за фактура

Друга одлична карактеристика на ZFactura е неговиот вграден создавач на извештаи што им овозможува на корисниците да ги приспособат шаблоните за фактури според нивните преференции. Можете да изберете од различни модели/шаблони или да креирате сопствен дизајн користејќи ја алатката за создавање извештаи. Оваа функција гарантира дека секоја фактура изгледа професионално додека го одразува идентитетот на вашиот бренд.

Извештаи за придобивки за приходите и расходите

Како самовработен работник, управувањето со финансии може да биде предизвик понекогаш, но не повеќе со извештаите за придобивките на Zfacture за приходите и расходите што помага лесно да се следат сите финансиски трансакции.

Компатибилност со сите Mac OS (базирани на Интел)

Zfacture ги поддржува сите верзии на Mac OS (базирани на интелигенција) што им го олеснува на корисниците кои веќе ги користат производите на Apple бидејќи немаат проблеми со компатибилноста додека го инсталираат овој софтвер.

Заклучок:

Како заклучок, Zfacture за Mac обезбедува ефикасно решение за самовработените работници кои сакаат лесен за користење систем за фактурирање без да се загрозат функционалноста или опциите за приспособување. Приспособливите шаблони гарантираат дека секоја фактура изгледа професионално додека го одразува идентитетот на брендот. Придобивките извештаи помагајте лесно да ги следите финансиите. вашата листа!

Целосни спецификации
Издавач Ziclope Ingenieria Informatica
Страница на издавачи https://www.ziclope.net
Датум на издавање 2018-10-25
Датум на додавање 2018-10-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за сметководство и наплата
Верзија 2018.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15

Comments:

Најпопуларни