Joyoshare Livephoto Converter for Mac

Joyoshare Livephoto Converter for Mac 1.0.0

Опис

Joyoshare Livephoto Converter за Mac е моќен софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да конвертирате кои било iPhone или Android Live Photos во GIF слики што може да се споделуваат и други вообичаени формати на фотографии. Со овој софтвер, можете лесно да ги гледате вашите Live Photos на постари iPhone и други уреди што не се iPhone.

Софтверот доаѓа со функција за преглед во реално време која ви овозможува да конвертирате една слика во живо истовремено или повеќе во серија. Можете исто така да изберете да извлечете една рамка или сите рамки од една слика во живо. Дополнително, Joyoshare Livephoto Converter за Mac ви овозможува да го прилагодите квалитетот на фотографиите, резолуцијата и односот според вашите преференции.

Една од клучните карактеристики на Joyoshare Livephoto Converter за Mac е неговата способност да поддржува различни формати на слики како што се JPEG, PNG, GIF, BMP, WEBP и TIFF. Ова значи дека можете лесно да ги конвертирате вашите фотографии во живо во кој било формат што одговара на вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Јасниот интерфејс и уредните копчиња им овозможуваат на сите да управуваат со него без никаква мака. Без разлика дали сте аматер фотограф или професионалец, Joyoshare Livephoto Converter за Mac има сè покриено.

Еве уште неколку клучни карактеристики на Joyoshare Livephoto Converter за Mac:

1) Најдобар iPhone/Android конвертор на фотографии во живо на Mac: овој софтвер е специјално дизајниран за конвертирање на фотографии во живо направени на iPhone и уреди со Android во GIF слики што може да се споделуваат и други вообичаени формати на фотографии.

2) Лесно конвертирајте фотографии во живо: со само неколку кликања на копчето на глувчето, можете лесно да ги конвертирате вашите живи фотографии во различни формати како што се JPEG или PNG.

3) Поддржете режими за единечни/групни: имате можност да конвертирате една фотографија во исто време или повеќе во сериски режим во зависност од тоа што најдобро функционира за вас.

4) Прилагодете го квалитетот на фотографијата: можете да го прилагодите квалитетот на вашите слики со менување на нивната резолуција или сооднос според вашите преференции.

5) Конвертирајте фотографии во живо за секунди: Процесот на конверзија трае само секунди, така што нема потреба да чекате додека заврши.

Како заклучок, ако барате лесен-за-користлив софтвер за дигитални фотографии што ќе ви овозможи да ги гледате вашите iPhone/Android фотографии во живо на постари iPhone-и и уреди кои не се iPhone, тогаш не гледајте подалеку од Joyoshare Livephoto Converter за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Joyoshare
Страница на издавачи https://www.joyoshare.com
Датум на издавање 2018-11-01
Датум на додавање 2018-11-01
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена $9.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни