RAR Extractor Lite for Mac

RAR Extractor Lite for Mac 1.0

Опис

RAR Extractor Lite за Mac е моќен и ефикасен софтвер кој ви овозможува да извлекувате датотеки од различни формати на архиви, вклучувајќи RAR, Zip, 7Z, Bzip, Tar и Gzip. Оваа алатка спаѓа во категоријата Комунални услуги и оперативни системи и е дизајнирана да го направи вашиот процес на екстракција на датотеки брз и лесен.

Со RAR Extractor Lite за Mac, можете лесно да извлекувате датотеки од архиви заштитени со лозинка без никакви проблеми. Софтверот е целосно компатибилен со архивите произведени од WinRAR и гарантира дека сите ваши извадени датотеки се безбедни и безбедни.

Една од најзначајните предности на користењето на RAR Extractor Lite за Mac е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е локализиран на англиски и кинески јазик за да се грижи за пошироката публика. Без разлика дали сте искусен корисник или почетник во светот на алатките за екстракција на датотеки, овој софтвер ќе биде лесен за употреба.

Процесот на инсталација за RAR Extractor Lite за Mac е јасен. Можете да го преземете директно од нашата веб-страница или преку продавницата за апликации на Apple. Откако ќе се инсталира на вашиот систем, можете веднаш да започнете со вадење датотеки без никакви дополнителни барања за поставување.

RAR Extractor Lite за Mac нуди неколку карактеристики што го прават да се издвојува меѓу другите слични алатки достапни на пазарот денес:

1) Поддршка за повеќе формати на архиви: Со инсталиран овој софтвер на вашиот систем, не мора да се грижите за проблеми со компатибилноста кога работите со различни формати на архиви. Поддржува популарни формати како RAR, Zip, 7Z, како и поретки како Bzip2 или Gzip.

2) архиви заштитени со лозинка: ако имате архива за која е потребна лозинка пред да може да се извлече; оваа алатка ве опфати! Поддржува архиви заштитени со лозинка, така што само овластени корисници можат да пристапат до нивната содржина.

3) Компатибилност со WinRAR: Ако сте навикнати да работите со WinRAR, но сакате нешто полесно од неговата целосна верзија - тогаш не гледајте подалеку од RAR Extractor Lite! Оваа алатка работи беспрекорно со архивите произведени од WinRAR, така што нема потреба да се префрлате помеѓу различни програми при вадење датотеки.

4) Кориснички интерфејс: интерфејсот на оваа алатка е дизајниран имајќи ги предвид и искусните корисници и почетниците кои можеби сè уште не се запознаени со алатките за екстракција на датотеки. Доволно е интуитивен дури и ако прв пат користите таков софтвер!

5) Локализација на англиски и кинески јазици: за подобро да се грижиме за оние што не го зборуваат мајчиниот јазик на кои можеби не им е удобно да користат алатки засновани на англиски јазик - го локализиравме нашиот производ на два широко распространети јазици - англиски и кинески!

Во заклучок,

Ако барате ефикасна алатка што го прави извлекувањето датотеки од различни формати на архиви брзо и лесно - тогаш не гледајте подалеку од RAR Extractor Lite! Со поддршка за повеќе типови архиви (вклучувајќи ги и оние кои се заштитени со лозинка), компатибилност со архивите произведени од WinRAR заедно со неговиот кориснички интерфејс - оваа алатка ги означува сите полиња кога ќе се одлучи кој од нив најмногу одговара според индивидуалните потреби/преференци!

Целосни спецификации
Издавач elimisoft
Страница на издавачи https://www.ccleanmac.com
Датум на издавање 2018-11-01
Датум на додавање 2018-11-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 20
Вкупно преземања 2324

Comments:

Најпопуларни