iSoftphone for Mac

iSoftphone for Mac 4.2502

Mac / Xnet Communications / 4225 / Целосни спецификации
Опис

iSoftphone за Mac: Врвен софтвер за телефонија за корисници на Mac

Дали сте корисник на Mac во потрага по доверлив и лесен за користење софтвер за телефонија? Не гледајте подалеку од iSoftphone, најновата понуда од Xnet Communications, креаторите на водечкиот на пазарот Captain FTP. Дизајниран специјално за корисници на Mac, iSoftphone е домашна апликација која го користи протоколот SIP за да овозможи гласовна и видео телефонија на вашиот Mac.

Со својот елегантен интерфејс и кристално чистиот квалитет на гласот, iSoftphone е совршено решение за секој кој има потреба да остварува повици преку интернет. Без разлика дали го користите за да останете во контакт со пријателите и семејството или да одржувате деловни состаноци со колеги ширум светот, iSoftphone има се што ви треба за да започнете.

Значи, што го прави iSoftphone толку посебен? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Мајчин Mac апликација

За разлика од другиот софтвер за телефонија кој може да биде дизајниран првенствено за Windows или други оперативни системи, iSoftphone е специјално дизајниран за употреба на вашиот Mac. Ова значи дека беспрекорно се интегрира со постојните системски поставки и обезбедува подобрено корисничко искуство кое се чувствува природно и интуитивно.

Поддршка на SIP протоколот

iSoftphone го користи протоколот SIP (Session Initiation Protocol) за да овозможи гласовна и видео телефонија преку IP мрежи. Ова значи дека можете да остварувате повици преку Wi-Fi или мобилни податочни конекции без да се грижите за скапите трошоци за долги растојанија или слабиот квалитет на повиците.

Лесна конфигурација

Започнувањето со iSoftphone е брзо и лесно благодарение на неговиот едноставен процес на конфигурација. Откако ќе ја преземете и инсталирате апликацијата, едноставно внесете ги деталите за вашата сметка (кои може да се добијат од вашиот VoIP провајдер) и почнете да остварувате повици веднаш!

Интеграција на Mac OS X

Една од одличните работи за користење на iSoftphone на вашиот Mac е колку добро се интегрира со другите апликации на вашиот систем. На пример, тој е целосно интегриран со апликацијата Адресар на Apple за да можете лесно да управувате со контактите директно од самиот iSoftPhone. Дополнително, функционалноста клик-за-бирање им овозможува на корисниците да бираат броеви директно од е-пораки или веб-прелистувачи без да мора рачно да ги внесуваат во апликацијата за телефонот.

Стандардни телефонски карактеристики

Покрај сите овие одлични карактеристики специфични за VoIP повиците, iSofthone ги вклучува и сите стандардни функции за телефонија што би ги очекувале од која било апликација на телефонот, како што е екранот за идентификација на повикувач, поддршка за говорна пошта (со визуелна говорна пошта), можности за пренос на повици итн.

Заклучок:

Генерално, ако барате лесно за користење решение за интернет телефон, специјално дизајнирано за употреба на macOS, тогаш не гледајте подалеку од IsoftPhone! Со својот елегантен дизајн на интерфејс во комбинација со кристално чист аудио квалитет, овој софтвер ќе обезбеди се што е потребно при остварување повици преку Интернет, без разлика дали се тие лични или деловни!

Целосни спецификации
Издавач Xnet Communications
Страница на издавачи http://www.xdsnet.de
Датум на издавање 2020-10-06
Датум на додавање 2020-10-06
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 4.2502
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4225

Comments:

Најпопуларни