iBackup Viewer for Mac

iBackup Viewer for Mac 4.1600

Опис

iBackup Viewer за Mac - Врвен менаџер за резервни копии на iPhone

Ако сте корисник на iPhone, знаете колку е важно редовно да правите резервна копија на вашиот уред. Но, што се случува кога треба да пристапите до податоците во тие резервни копии? Тоа е местото каде што доаѓа iBackup Viewer за Mac. Овој моќен софтвер ви овозможува лесно да пребарувате и извлекувате информации од резервните копии на вашиот iPhone.

iBackup Viewer е дизајниран специјално за корисниците на iTunes и iPod кои сакаат поефикасно да управуваат со нивните резервни копии. Со овој софтвер, можете лесно да прегледувате и извлекувате контакти, историја на повици, СМС пораки, па дури и податоци од апликациите од резервните копии на вашиот iPhone. И најдобриот дел? Сето тоа е направено со неколку едноставни кликања.

Карактеристики:

- Прелистувајте резервни копии на iPhone: iBackup Viewer автоматски ги вчитува и анализира базите на податоци за резервни копии на вашиот iPhone за да можат да се претворат во читливи форми.

- Извлечете информации: со iBackup Viewer, лесно е да се извлечат информации од базите на податоци за резервни копии на вашиот iPhone. Можете да зачувате контакти директно во вашиот Mac адресар или да извезувате пораки во добро форматирана текстуална датотека.

- Управувајте со податоците за апликациите: ако барате начин да управувате со податоците од апликациите на вашиот уред со iOS, iBackup Viewer ве опфати. Можете лесно да ги прелистувате сите апликации инсталирани на вашиот уред и да ги прегледате нивните поврзани податоци.

- Синхронизирај веб-URL обележувачи: Дали сакате да ги синхронизирате обележувачите на веб-URL помеѓу вашиот iOS уред и десктоп Safari? Нема проблем! iBackup Viewer го олеснува тоа што ви овозможува да префрлате обележувачи со само неколку кликања.

- Интерфејс лесен за употреба: интерфејсот на iBackup Viewer е интуитивен и лесен за користење. Дури и ако не сте познавачи на технологијата, овој софтвер ќе биде лесен за секој за користење.

Придобивки:

1) Заштедете време:

Со своите моќни карактеристики како автоматско вчитување на бази на податоци за резервни копии на iPhone и нивно претворање во читливи форми; извлекување информации како контакти и пораки; управување со податоци за апликации; синхронизирајќи веб-URL обележувачи итн., прегледувачот iBackup заштедува време со тоа што ги прави овие задачи полесни од кога било досега.

2) Лесен за употреба:

Интерфејсот на овој софтвер е интуитивен и лесен за користење, што го олеснува дури и за луѓе кои не се технолошки.

3) Ефикасно управување:

Со својата способност да управува со податоците од апликациите и да ги синхронизира обележувачите на веб-URL помеѓу уредите со iOS и десктоп Safari, заедно со други функции како вадење детали за контакт или историја на пораки од резервни копии на iPhone итн., оваа алатка обезбедува ефикасни опции за управување кои тешко се наоѓаат на друго место!

4) Безбедно управување со бекап:

Оваа алатка обезбедува безбедно управување со резервните копии на iPhone бидејќи не бара џеилбрејк или хакирање што потенцијално може да му наштети на телефонот или да ја поништи гаранцијата.

Заклучок:

Како заклучок, ако сте корисник на iTunes или iPod во потрага по ефикасен начин за управување со вашите резервни копии на iPhone, тогаш не гледајте подалеку од прегледувачот iBackup! Овој моќен софтвер нуди сè што е потребно, вклучително и автоматско вчитување на бази на податоци за резервни копии на iPhone; нивно претворање во читливи форми; извлекување детали за контакт/пораки/податоци за апликации/обележувачи на веб-урл итн.; синхронизирање помеѓу уреди/сафари на работната површина без да се бара џеилбрејк/хакирање што потенцијално може да му наштети на телефонот/гаранцијата - сето тоа додека е неверојатно лесно за користење благодарение на неговиот интуитивен интерфејс!

Преглед

Корисниците со Mac компјутер и неколку мобилни уреди на Apple можеби ќе сакаат начин да ги следат од нивниот Mac. iBackup Viewer за Mac е едноставна апликација која се користи за следење информации на iPhone или iPod.

iBackup Viewer за Mac е достапен како бесплатна апликација, но има копче што бара донации за развивачот. За среќа, немаше неочекувани проблеми поврзани со преземањето и инсталацијата. Програмата немаше никакви упатства или упатства, но нејзиното мени беше лесно да се толкува без нив. При стартување, компјутерот не бара дополнителна конфигурација и едноставно ги вчитува податоците кои се веќе на компјутерот за прегледување. Постојат лесни за идентификување картички за контакти, повици, белешки, апликации, фотографии и Интернет. Со кликнување на секое се појавува мени за дополнување со релевантни информации. На пример, картичката Интернет ги прикажува прегледаните веб-локации, а областа за фотографии ги прикажува сите фотографии направени на уредот. Опаѓачкото мени исто така го олеснува префрлањето помеѓу дополнителни iPhone или iPod-и, доколку имате повеќе од еден што сакате да го следите. За време на тестирањето, се чинеше дека овие податоци доаѓаат од синхронизација на уредите со iTunes и ги прикажуваат информациите само од моментот кога се случил последниот приклучок на уредот.

Лесен за користење и со неколку дополнителни функции преку системот iTunes, iBackup Viewer за Mac успева да ги смести информациите за резервната копија на уредот во програма што е лесна за навигација.

Целосни спецификации
Издавач iMacTools
Страница на издавачи http://www.imactools.com
Датум на издавање 2020-08-26
Датум на додавање 2020-08-26
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 4.1600
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 23
Вкупно преземања 31516

Comments:

Најпопуларни