SyncBird for Mac

SyncBird for Mac 2.5

Опис

SyncBird за Mac: Врвен менаџер на содржини за iOS

Дали сте уморни од користење на iTunes за управување со вашиот iPhone, iPad или iPod? Дали сакате модерен и бесплатен iOS-менаџер со содржини што може да пренесува музика, плејлисти, фотографии, видеа, книги и сè помеѓу вашите уреди на Apple и Mac без никакви проблеми? Ако одговорот е да, тогаш SyncBird е совршено решение за вас.

SyncBird е моќен софтвер за управување со содржини за iOS кој доаѓа со две ексклузивни функции наречени PhoneCare и TunesClean. Овие функции се дизајнирани да ви овозможат подобро искуство со Apple уредот со враќање на повеќе слободен простор на вашиот iPhone и iTunes. Со секојдневната функција за длабоко чистење на SyncBird, секогаш ќе бидете ослободени од границите за складирање.

Функција за грижа за телефонот:

Дали често ја добивате таа страшна порака која ве предупредува дека складиштето е речиси полно кога фотографирате или се подготвувате да преземете нова игра? Ако одговорот е да, тогаш функцијата PhoneCare во SyncBird ви го врати грбот. Ги чисти преземените Temp-датотеки, кешот за радио/уметнички дела на iTunes, ѓубрето од фотографии, остатоците од сирачињата од апликациите и другите бескорисни ѓубре што голтаат вреден простор за складирање на вашиот уред. Резултатот е дека ќе можете да вратите до десетици гигабајти бесплатен простор без да избришете ништо корисно на вашиот уред.

Функција TunesClean:

Бидејќи iTunes складира многу повеќе од само музички датотеки или апликации за iOS; може да стане доста сложена кога се обидувате да ја намалите нејзината библиотека. Сепак; со функцијата TunesClean во SyncBird; оваа сложеност е отстранета што ја прави ужасно едноставна и брза за корисниците кои се грижат за нивната надуена iTunes библиотека. Можете да ги избришете сите овие застарени резервни копии на уредот; Скршени преземања; Стари ажурирања на софтвер, како и други бескорисни ѓубре што го голтаат просторот на хард дискот.

Само основни карактеристики:

За разлика од iTunes кој се обидува да биде сè за секого со вклучување на ретко користените функции; потрошивме повеќе време за да ги намалиме овие функции, така што сите функции во SyncBird се навистина неопходни за ефикасно управување со iPhone/iPad/iPods без надуени инсталации или бескрајни ажурирања.

Подобриот дизајн дава подобри производи:

Во iMobie Inc., веруваме дека подобриот дизајн дава подобри производи, затоа се предизвикавме себеси со донесување на Google Material Design на новата платформа macOS. Секој елемент во SyncBird, вклучувајќи ја бојата за движење на површината итн., е дизајниран со најголема грижа за корисниците да имаат возбудливо и прекрасно искуство додека го користат нашиот софтвер.

Зошто да изберете Syncbird?

1) Бесплатно и модерно: За разлика од многу други платени алтернативи достапни на интернет денес - Syncbird ги нуди своите услуги потполно БЕСПЛАТНО!

2) Лесен за употреба: со својот интуитивен дизајн на интерфејс - дури и почетниците ќе го сметаат за лесен за употреба

3) Ефикасно: Неговите напредни алгоритми обезбедуваат ефикасно управување со преносот на податоци помеѓу уредите

4) Безбеден и безбеден: Сите преноси на податоци се шифрирани за да се обезбеди максимална безбедност

Заклучок:

Како заклучок - ако барате ефикасен, лесен за користење, безбеден и безбеден начин за управување со пренос на податоци помеѓу уредите на Apple, MacOS-Syncbird дефинитивно треба да биде на врвот на вашата листа!

Целосни спецификации
Издавач MiniCreo
Страница на издавачи https://www.minicreo.com/
Датум на издавање 2018-11-27
Датум на додавање 2018-11-27
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 2.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 285

Comments:

Најпопуларни