CyberByte Antivirus for Mac

CyberByte Antivirus for Mac 2.5.1

Опис

CyberByte Antivirus for Mac е моќен безбедносен софтвер дизајниран да го заштити вашиот Mac од малициозен софтвер и други онлајн закани. Иако Mac компјутерите генерално се сметаат за безбедни и безбедни, тие не се имуни на сајбер напади. Всушност, има зголемување од 120% на малициозен софтвер за Mac во последниве години, што го прави поважно од кога било да имате инсталиран сигурен антивирусен софтвер на вашиот уред.

Во CyberByte, ја разбираме важноста да се чуваат вашите лични информации и чувствителни податоци безбедни од љубопитните очи. Затоа развивме CyberByte Antivirus за Mac - лесно за користење, но моќно безбедносно решение кое нуди сеопфатна заштита од сите видови малициозен софтвер.

Една од клучните карактеристики на CyberByte Antivirus за Mac е неговиот дизајн на интерфејс лесен за корисникот. Нашиот тим на дизајнери создаде уметничко дело имајќи го на ум мајчин дизајн на интерфејс, што им го олеснува навигацијата и ефективно користење дури и на неискусните корисници.

Но, не дозволувајте неговата едноставност да ве измами - овој антивирусен софтвер е одличен кога станува збор за идентификување и уништување на малициозен софтвер пронајден на вашиот систем. Со големи брзини на скенирање што нема да го забават вашиот компјутер или непотребно да ги трошат ресурсите, можете да бидете сигурни дека вашиот уред ќе остане заштитен без да ги жртвувате перформансите.

Друга клучна карактеристика што ја нуди CyberByte Antivirus за Mac е Активната заштита. Овој модул постојано ја следи вашата папка Преземања - местото каде што повеќето интернет прелистувачи преземаат датотеки - и ги идентификува потенцијално злонамерните датотеки пред да можат да направат каква било штета. Оваа заштита во реално време гарантира дека секогаш сте еден чекор понапред од сајбер-криминалците кои може да се обидат да се инфилтрираат во вашиот систем преку преземања или други средства.

Покрај овие основни карактеристики, CyberByte Antivirus за Mac вклучува и напредни опции за поставки, како што се приспособени скенирања и закажани скенови за да можете да ја приспособите функционалноста на софтверот според вашите специфични потреби.

Севкупно, ако барате доверлив антивирусен софтвер кој нуди сеопфатна заштита од сите видови малициозен софтвер, додека останува лесен за користење, дури и ако немате огромно компјутерско знаење, тогаш не гледајте подалеку од CyberByte Antivirus за Mac!

Целосни спецификации
Издавач CyberByte
Страница на издавачи https://cyberbyte.org
Датум на издавање 2018-11-27
Датум на додавање 2018-11-27
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 2.5.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 174

Comments:

Најпопуларни