OneTrack for Mac

OneTrack for Mac 1.4.1

Опис

OneTrack Bug Tracker е моќен и интуитивен трагач за грешки/проблеми дизајниран за поединци кои се веб-програмери или развивачи на софтвер. Ако барате едноставен, но ефикасен начин за управување со вашите проекти, OneTrack е совршено решение.

Развојот на софтвер може да биде доволно сложен без да мора да се борите со трагач за грешки. Затоа OneTrack е дизајниран да биде лесен за користење и разбирање. Со неговиот кориснички интерфејс, можете брзо да креирате нови проекти, проблеми и грешки без никакви проблеми.

Една од најдобрите работи за OneTrack е тоа што нема ограничување на бројот на проекти, проблеми или грешки што можете да ги креирате во него. Ова значи дека можете да шифрирате додека вашето срце не е задоволно без да се грижите дека ќе останете без простор или дека ќе достигнете какви било граници.

Друга одлична карактеристика на OneTrack е тоа што е целосно офлајн. Сè е безбедно зачувано на вашиот компјутер, така што нема потреба од интернет конекција. Ова го прави идеален за оние моменти кога работите во области со слаба поврзаност или едноставно сакате да работите офлајн.

Повеќекратните задачи исто така се олеснуваат со OneTrack. Сè што пишувате во софтверот се зачувува автоматски, така што можете да продолжите од таму каде што сте застанале секогаш кога треба да се префрлате помеѓу задачи или да одморите од кодирањето.

Навигацијата помеѓу различни проблеми во OneTrack не може да биде ниту поедноставна - само кликнете на името на проблемот во страничната лента и префрлете се директно во режимот за уредување без да се грижите прво да зачувате нешто.

Генерално, ако барате ефикасен и сигурен трагач за грешки/проблеми што нема да ви се испречи додека кодирате, тогаш не гледајте подалеку од OneTrack Bug Tracker!

Целосни спецификации
Издавач NDN Software
Страница на издавачи https://ndn.one
Датум на издавање 2018-11-27
Датум на додавање 2018-11-27
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за кодирање
Верзија 1.4.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15

Comments:

Најпопуларни