AMS Subtitle Image Maker for Mac

AMS Subtitle Image Maker for Mac 2.0.0

Опис

AMS Subtitle Image Maker за Mac е моќен софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да креирате прекрасни слики со титл без потреба од напредни вештини за уредување фотографии. Без разлика дали сте професионален фотограф или само некој што сака да фотографира, овој софтвер може да ви помогне да ги подобрите вашите слики и да ги издвоите.

Со AMS Subtitle Image Maker, можете лесно да додавате текст на вашите фотографии и да креирате прекрасни слики со преводи кои се совршени за споделување на платформите на социјалните медиуми како Facebook, Twitter, Instagram, Flickr или Pinterest. Софтверот поддржува различни фонтови и стилови за да можете да ги прилагодите вашите преводи според вашите преференции.

Една од најзначајните предности на користењето на AMS Subtitle Image Maker е неговата способност да ги прекрши границите на зборовите, како што е ограничувањето од 140 знаци на Twitter. Можете да направите слика од текстот и потоа лесно да ги споите во една слика. Оваа функција ја прави одлична алатка за блогери, маркетери или секој кој сака да ја сподели својата порака на привлечен начин.

Софтверот доаѓа и со функции за сечење и ротирање кои ви овозможуваат брзо да ја прилагодите големината и ориентацијата на вашите фотографии. Можете да исечете несакани делови од сликата или да ја ротирате ако не е правилно порамнета.

Друга одлична карактеристика на AMS Subtitle Image Maker е неговиот кориснички интерфејс кој го олеснува користењето за секој без оглед на нивното ниво на експертиза во уредувањето фотографии. Софтверот има едноставен распоред со интуитивни контроли кои им овозможуваат на корисниците да се движат низ различни опции без напор.

Без разлика дали сакате да креирате прекрасни слики со титл за лична употреба или деловни цели, AMS Subtitle Image Maker ве покрива. Компатибилен е со Mac OS X 10.7 Lion или понови верзии што го прави достапен на различни уреди.

Како заклучок, ако барате сигурен софтвер за дигитални фотографии што нуди одлични карактеристики по прифатлива цена, тогаш не гледајте подалеку од AMS Subtitle Image Maker за Mac! Со својот кориснички интерфејс и моќните способности, овој софтвер ќе ви помогне да ги подигнете вашите фотографски вештини додека заштедувате време на задачите за уредување!

Целосни спецификации
Издавач AppleMediaSoft
Страница на издавачи https://applemediasoft.com/
Датум на издавање 2018-11-29
Датум на додавање 2018-11-28
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Споделување и објавување на фотографии
Верзија 2.0.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments:

Најпопуларни