Euphoria for Mac

Euphoria for Mac 10.6

Опис

Euphoria за Mac е неверојатна апликација за заштитник на екранот и позадина која ја носи убавината на OpenGL графиката на вашиот Mac. Овој софтвер е приклучок на популарниот заштитник на екранот Windows OpenGL создаден од Теренс М. Велш, кој е широко пофален за неговата неверојатна визуелност и мазни перформанси.

Со Euphoria, можете да уживате во широк спектар на хипнотизирачки графики што ќе го трансформираат вашиот десктоп во извонредно визуелно искуство. Без разлика дали барате апстрактни обрасци, шарени фрактали или зачудувачки пејзажи, овој софтвер има што да им понуди на сите.

Една од клучните карактеристики на Euphoria е неговата способност да ги приспособува поставките според вашите преференции. Можете да ја прилагодите брзината и сложеноста на анимациите, да менувате бои и текстури, па дури и да додавате музика или звучни ефекти за да го подобрите вашето искуство.

Софтверот вклучува и неколку претходно изградени теми од кои можете да изберете доколку не сакате да трошите време приспособувајќи се сами. Овие теми вклучуваат „Космичко патување“, „Електрични овци“, „Флукс“, „Хелиос“ и многу други.

Друга одлична карактеристика на Euphoria е нејзината компатибилност со повеќе монитори. Ако имате повеќе од еден екран поврзан на вашиот Mac, овој софтвер автоматски ќе ги открие и ќе ви овозможи да изберете различни позадини или скринсејвери за секоја од нив.

Севкупно, Euphoria за Mac е одличен избор ако барате висококвалитетна апликација за заштитник на екранот или позадина која нуди неверојатни визуелни слики и опции за прилагодување. Со својот лесен за користење интерфејс и широкиот избор на теми и поставки, овој софтвер сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава на вашиот Mac компјутер.

Клучни карактеристики:

- Прекрасна OpenGL графика

- Прилагодливи поставки

- Повеќе претходно изградени теми

- Компатибилност со повеќе монитори

Целосни спецификации
Издавач WhiteBox
Страница на издавачи http://s.sudre.free.fr/
Датум на издавање 2018-12-14
Датум на додавање 2018-12-14
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Скринсејвери
Верзија 10.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1120

Comments:

Најпопуларни