Filmwizard for Mac

Filmwizard for Mac 2.5.0

Опис

Filmwizard за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да креирате висококвалитетни филмови. Без разлика дали сте професионален режисер или штотуку почнувате, Filmwizard има се што ви е потребно за вашите видеа да се истакнат.

Со својот интуитивен интерфејс и лесни за употреба алатки, Filmwizard го олеснува снимањето, уредувањето и создавањето прекрасни филмови. Можете да увезувате фотографии од Фотографии, музика/видео од iTunes и да снимате глас од микрофон. Вградената медиумска библиотека ви овозможува лесно повторно користење на клиповите во вашите проекти, додека уредникот на временската линија ви овозможува да се придружувате, делите и синхронизирате клипови без преклопување.

Една од истакнатите карактеристики на Filmwizard се неговите можности за уредување. Со овој софтвер, можете креативно да го уредувате вашето видео со додавање дополнителни фотографии, текстови и прибелешки со движења и транзиции за филм со вистински професионален изглед. Можете исто така да ја прилагодите секоја фотографија за да се прикаже точното време и да додадете одлични ефекти на транзиција.

Filmwizard, исто така, доаѓа со вградени функции за споделување кои ви дозволуваат да го објавувате вашиот филм директно на видео-страници како што се Youtube или Vimeo или да го споделите на платформи за социјални медиуми како Facebook или Twitter. Ова ѝ олеснува на вашата публика да ужива во вашата работа без разлика каде се наоѓа.

Друга одлична карактеристика на Filmwizard е неговата способност да извезува видеа како датотеки MPEG-4 кои се компатибилни со повеќето уреди, вклучувајќи паметни телефони и таблети. Ова значи дека откако ќе го создадете вашето ремек-дело во Filmwizard, лесно е да го споделите со пријателите и семејството на кој било уред што ќе го изберат.

Генерално, ако барате лесен за користење, но моќен видео софтвер кој ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за снимање филмови на следното ниво, тогаш не гледајте подалеку од Filmwizard за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Seasoft
Страница на издавачи https://www.imacbits.com
Датум на издавање 2018-12-16
Датум на додавање 2018-12-16
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2.5.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни