Video to GIF Pro for Mac

Video to GIF Pro for Mac 2.1.0

Опис

Видео во GIF Pro за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да ги конвертирате вашите омилени видеа во висококвалитетни GIF-а. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој софтвер е совршена алатка за секој кој сака да создаде неверојатни анимирани GIF од нивните омилени видеа.

Без разлика дали сте професионален дизајнер или само некој кој сака да создава забавна и привлечна содржина, Video to GIF Pro има сè што ви треба за да започнете. Од неговиот лесен за користење интерфејс до широкиот опсег на поддржани видео формати, овој софтвер е дизајниран имајќи ги предвид вашите потреби.

Една од клучните карактеристики на Video to GIF Pro е неговата способност да извлекува клипови и рамки од вашите видео датотеки. Ова значи дека можете лесно да го изберете точниот дел од вашето видео што сакате да го користите во вашиот GIF, давајќи ви целосна контрола врз финалниот производ.

Покрај тоа, Video to GIF Pro ги поддржува сите популарни видео формати, вклучувајќи avi, mp4, wmv, rmvb и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на видео датотека имате при рака, овој софтвер може лесно да се справи со тоа.

Друга одлична карактеристика на Video to GIF Pro е неговата способност да приспособува различни поставки како што се брзината на слики и резолуцијата. Ова ви овозможува фино да ја прилагодите вашата излезна датотека за да изгледа точно како што сакате.

Но, можеби една од најдобрите работи за Video To Gif Pro за Mac е колку е лесно да се користи. Дури и ако никогаш порано не сте создале гиф во животот - не грижете се! Интуитивниот интерфејс го олеснува секој (дури и почетниците) да создава неверојатни гифови брзо и лесно.

Значи, без разлика дали барате лесен начин да креирате забавни анимации или ви треба моќна алатка за професионална дизајнерска работа - не гледајте подалеку од Video To Gif Pro For Mac!

Целосни спецификации
Издавач Seasoft
Страница на издавачи https://www.imacbits.com
Датум на издавање 2018-12-16
Датум на додавање 2018-12-16
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 2.1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни