YS Flight Simulator for Mac

YS Flight Simulator for Mac 20181124

Опис

Ако сте љубител на симулатори за летање, тогаш YS Flight Simulator е совршената игра за вас. Овој целосно опремен симулатор за летање ви овозможува да летате различни мисии како што се борба воздух-воздух, пресретнување, поддршка од блиску воздух и неколку сценарија. Можете исто така да се поврзете со вашите пријатели преку Интернет и да летате заедно (или еден против друг).

YS Flight Simulator е игра за бесплатна игра која постои од 1999 г.

Карактеристики:

1. Реална физика: YS Flight Simulator се одликува со реалистична физика што прави да се чувствувате како всушност да летате со авион. Контролите се мазни и реагираат, што ви овозможува лесно да изведувате сложени маневри.

2. Широк избор на авиони: Со преку 100 различни авиони за избор, YS Flight Simulator нуди по нешто за секого. Без разлика дали претпочитате борбени авиони или комерцијални авиони, во оваа игра има авион кој ќе одговара на вашите потреби.

3. Мултиплеер режим: Една од најдобрите работи за YS Flight Simulator е неговиот режим на повеќе играчи. Можете да се поврзете со други играчи преку Интернет и да летате заедно (или еден против друг). Ова додава дополнителен слој на возбуда на веќе возбудливата игра.

4. Приспособливи контроли: ако претпочитате да користите џојстик или тастатура за игра наместо контроли на тастатурата, тогаш YS Flight Simulator ве покрива. Контролите се целосно приспособливи за да можете да ги поставите точно како што сакате.

5. Сценарија: Покрај стандардните мисии како борби воздух-воздух и пресретнување, YS Flight Simulator нуди и неколку сценарија кои им овозможуваат на играчите да ги тестираат своите вештини во уникатни ситуации.

6. Бесплатно играње: Можеби една од најдобрите работи за оваа игра е тоа што е целосно бесплатна за играње! Нема скриени надоместоци или микротрансакции; сè во оваа игра е достапно од самиот почеток.

Системски барања:

За да играте YS Flight Simulator на вашиот Mac компјутер, еве неколку минимални системски барања:

- Оперативен систем: macOS X 10.x

- Процесор: Intel Core i5 или повисок

- RAM меморија: 8 GB или повеќе

- Графичка картичка: NVIDIA GeForce GTX 660M/AMD Radeon HD 7950 или подобра

Заклучок:

Севкупно, ако барате забавен и возбудлив симулатор за летање со реална физика и многу авиони за избор - сето тоа без да се скрши - тогаш не гледајте подалеку од YS Flight Simulator за Mac! Со неговите приспособливи контроли и опциите на режимот за повеќе играчи кои се додадени во предвид, заедно со неговиот широк избор на авиони, го прави да се издвојува меѓу другите игри во својата категорија, како и да биде единствено искуство кое вреди да се испроба!

Целосни спецификации
Издавач YSFlight
Страница на издавачи http://www.ysflight.com
Датум на издавање 2018-12-19
Датум на додавање 2018-12-19
Категорија Игри
Под категорија Симулација
Верзија 20181124
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 59343

Comments:

Најпопуларни