HXTT XML for Mac

HXTT XML for Mac 2.0.016

Mac / Heng Xing Tian Tai Lab of Xi'an City / 1 / Целосни спецификации
Опис

HXTT XML за Mac е моќна софтверска алатка која припаѓа на категоријата Алатки за програмери. Тоа е чист пакет за двигатели на Java Type 4 XML JDBC кој поддржува различни верзии на XML документи, вклучувајќи XML 1.0 и XML 1.1. Оваа софтверска алатка нуди широк опсег на функции и способности, што го прави идеален избор за програмери кои треба да работат со сложени структури на податоци.

Една од клучните карактеристики на HXTT XML за Mac е неговата поддршка за трансакции. Ги поддржува сите нивоа на трансакции, вклучително и READ UNCOMMITTED, READ COMMITTED, REPEATABLE READ и SERIALIZABLE. Ова го олеснува управувањето со сложените структури на податоци и обезбедува интегритет на податоците.

Друга важна карактеристика на HXTT XML за Mac е неговата поддршка за повеќе начини на работа. Може да се користи во вграден режим или режим клиент/сервер, во зависност од вашите потреби. Дополнително, тој поддржува режим на далечински пристап кој ви овозможува пристап до вашата база на податоци од каде било во светот.

HXTT XML за Mac нуди и поддршка за бази на податоци само за меморија, како и за компресирани бази на податоци и бази на податоци SAMBA. Понатаму, обезбедува беспрекорна интеграција со URL бази на податоци како што се http, https, ftp и sftp.

Софтверската алатка, исто така, може да се пофали со одлични способности за управување со истовременост што им овозможува на повеќе корисници да се поврзат истовремено без да се појават никакви проблеми или конфликти.

Во однос на функционалноста на SQL, HXTT XML за Mac поддржува ANSI SQL 92 стандард заедно со повеќе од 230 SQL функции како што се GROUP_CONCAT и GROUPING меѓу другите. Исто така, обезбедува поддршка за барањето { UNION INTERSECT EXCEPT MINUS } [ ALL ], ВНАТРЕШЕН ПРИКЛУЧУВАЊЕ, ЦЕЛОСНО ПРИСКЛУ PIVOT табела UNPIVOT табела и подпрашање што вклучува подпрашање со еден ред, подпрашање со повеќе редови, подпрашање со повеќе колони, прегледи во линија и поврзано подпрашање.

Возачите се целосно напишани на Јава јазик што ги прави многу преносливи на различни платформи како Microsoft Windows, Novell Netware Apple Mac OS, Solaris OS2 UNIX, LINUX итн. Поддржува персонален Java, JDK1.X.X, JDK2.X.X, JDK3.X.X, JDK4 .X,X JDK5,X JDK6,X JDK7 итн. Поддржува и JDBC1.x.x,JDBC2.x.x,JDBC3.x.x.JDBC4,x,xJDBC4,x,xJDBC4,x,.x

Moreover,HXTTXMLforMacsupportsallJVM'ssupportedunicodeandencodings.Cp895(Czech-DOS895),Cp620(Polish-DOS620)andMazoviaareextrasupportedalthoughJVMdoesn'tsupportthose.Forremoteaccessmode,itprovidesaGUIdatabaseservermanagerwithremotecontrolcapabilitywhichcanrunasWindowsserviceUnix/Linuxdaemonorstandaloneapplication.Finally,itseamlesslyhandlesfilesanddirectoriesinZIP,BZ2,and TAR files ((. ZIP,.JAR,.GZ,. TAR,..BZ2,.TGZ,.TAR.GZ., TARB.Z)injdbcurlandsqlправењедавеверверзалнотолинедо!

In conclusion,HXTTXMLforMacisapowerfulsoftwaretoolthatoffersanextensiverangeoffeaturesandcapabilitiesmakingiteasytoworkwithcomplexdatastructures.Itissuitablefordeveloperswhoneedtohandlelargeamountsofdatainanorganizedmannerwhilemaintainingdatasecurityandintegrity.ThefactthatitiswritteninJavaalsomakesitveryportableacrossdifferentplatforms.Hence,thissoftwaretoolisanexcellentchoiceformanydeveloperslookingtoimproveproductivitywhileworkingwithcomplexdatastructures!

Целосни спецификации
Издавач Heng Xing Tian Tai Lab of Xi'an City
Страница на издавачи http://www.hxtt.com
Датум на издавање 2018-12-21
Датум на додавање 2018-12-21
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 2.0.016
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни