iScreen Recorder for Mac

iScreen Recorder for Mac 3.6.0

Опис

iScreen Recorder за Mac е моќна и лесна за употреба алатка за снимање екран која ви овозможува да снимате висококвалитетно видео на вашиот Mac. Без разлика дали треба да креирате демонстрациони видеа за софтвер, видео упатства за училишта или информативни производи базирани на видео, iScreen Recorder има сè што ви треба за да ја завршите работата.

Со iScreen Recorder, можете лесно да снимате видео на цел екран или било која големина. Можете исто така да изберете да снимате висококвалитетно видео доколку тоа ви треба. Откако ќе заврши вашето снимање, ќе се зачува во Finder или ќе се репродуцира со QuickTime.

Една од истакнатите карактеристики на iScreen Recorder е неговата способност лесно да снима нарација. Оваа функција го олеснува додавањето гласовни и други аудио елементи на вашите снимки.

Друга одлична карактеристика на iScreen Recorder е неговата способност да додаде уникатен знак или воден печат на вашите снимени видеа. Ова ви овозможува да ги персонализирате вашите видеа и да ги издвоите од толпата.

Користењето на iScreen Recorder не може да биде полесно - едноставно кликнете на копчето СТАРТ на лентата со алатки кога ќе бидете подготвени да започнете со снимање и кликнете СТОП кога ќе завршите. Нема временско ограничување ниту за снимање видеа, затоа слободно одвојте онолку време колку што е потребно.

iScreen Recorder го користи најпопуларниот и најефикасен H264 видео енкодер и AAC аудио енкодер, како и најчесто користениот формат mp4. Ова осигурува дека вашите снимки се со висок квалитет, а сепак се компатибилни со широк опсег на уреди и платформи.

Без разлика дали креирате демонстрациски видеа за софтвер или креирате видеа за PPT презентации или приказ на слајдови со слики, iScreen Recorder има сè што ви треба во еден лесен за користење пакет.

Како заклучок, ако барате ефикасна алатка за снимање екран што е лесна за употреба, но преполна со функции, тогаш не гледајте подалеку од iScreen Recorder за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Seasoft
Страница на издавачи https://www.imacbits.com
Датум на издавање 2019-01-09
Датум на додавање 2019-01-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 3.6.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни