Master Key for Mac

Master Key for Mac 6.1.1

Mac / MacinMind Software / 31762 / Целосни спецификации
Опис

Master Key за Mac е моќна и лесна за користење програма за тутор за пишување, која е специјално дизајнирана за корисници на Mac. Без разлика дали сте почетник или искусен дактилограф, овој софтвер може да ви помогне да ги подобрите вашите вештини за пишување и да ја зголемите вашата продуктивност.

Со Master Key, можете да научите да пишувате на тастатурите QWERTY, Dvorak, QWERTZ и AZERTY, како и на нумеричката тастатура. Софтверот нуди сеопфатни упатства за сите овие распореди на тастатурата, за да можете да го изберете оној кој најмногу одговара на вашите потреби.

Една од истакнатите карактеристики на Master Key е неговата историја и следење на статистиката. Ова ви овозможува да го следите вашиот напредок со текот на времето и да видите колку сте се подобриле. Можете исто така да гледате детални извештаи за вашата брзина и точност на пишување, што може да биде корисно во идентификувањето на областите каде што треба да фокусирате повеќе внимание.

Друга одлична карактеристика на Master Key е неговата поддршка за повеќе корисници и групи на или надвор од мрежата. Ова значи дека ако го користите софтверот во училница или канцеларија, секој корисник може да има свој профил со приспособени поставки прилагодени на неговите индивидуални потреби.

Покрај корисничките профили, Master Key вклучува и заштита со лозинка и административни алатки кои им овозможуваат на администраторите да управуваат со правата за пристап за различни корисници. Ова го олеснува обезбедувањето дека само овластени лица имаат пристап до карактеристиките на софтверот.

Но, можеби еден од најзабавните аспекти на Master Key е неговата игра ParaTyper. Оваа игра ги предизвикува играчите да пишуваат зборови што е можно побрзо, додека избегнуваат пречки како што се паѓање карпи или летање птици. Тоа е одличен начин да ги вежбате вашите вештини за пишување додека истовремено се забавувате!

Севкупно, ако барате ефикасна програма за учител за пишување за Mac која нуди сеопфатна инструкција за повеќе распореди на тастатура заедно со напредни функции за следење и забавни игри како ParaTyper - тогаш не гледајте подалеку од Master Key!

Целосни спецификации
Издавач MacinMind Software
Страница на издавачи http://macinmind.com/
Датум на издавање 2019-01-09
Датум на додавање 2019-01-09
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 6.1.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 31762

Comments:

Најпопуларни