MailRecent Mail Plugin for Mac

MailRecent Mail Plugin for Mac 1.8

Mac / University of North Carolina at Chapel Hill / 1654 / Целосни спецификации
Опис

MailRecent Mail Plugin за Mac: Крајното решение за управување со вашите поштенски сандачиња

Дали сте уморни од лизгање низ списокот на вашето поштенско сандаче за да го најдете оној што ви треба? Дали сакате да има полесен начин за управување со вашите поштенски сандачиња во апликацијата за пошта на Apple? Не гледајте подалеку од MailRecent Mail Plugin за Mac.

Овој моќен приклучок додава три нови ставки од менито во апликацијата за пошта на Apple: „Копирај во неодамнешно“, „Премести во неодамнешно“ и „Оди во неодамнешно“. Овие ставки од менито содржат динамички ажурирани списоци на неодамна користени поштенски сандачиња, што ви го олеснува пристапот до оние што најчесто ги користите.

Со можноста за прилагодување на бројот на неодамнешните прикажани ставки, овој приклучок ве става под контрола. Едноставно приспособете ја поставката во панелот Изглед на OS X System Preferences и списокот на вашето поштенско сандаче ќе биде приспособен точно како што сакате.

Но, тоа не е се. Со својот интуитивен интерфејс и беспрекорна интеграција со апликацијата за пошта на Apple, користењето на овој приклучок е лесно. Без разлика дали сте искусен професионалец или корисник почетник, управувањето со вашите поштенски сандачиња никогаш не било полесно.

Па зошто да чекаме? Преземете го приклучокот MailRecent Mail за Mac денес и преземете ја контролата над управувањето со вашето поштенско сандаче како никогаш досега.

Целосни спецификации
Издавач University of North Carolina at Chapel Hill
Страница на издавачи http://www.cs.unc.edu/~welch
Датум на издавање 2019-01-15
Датум на додавање 2019-01-15
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за е-пошта
Верзија 1.8
Барања за ОС Mac
Барања
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1654

Comments:

Најпопуларни