JoUp for Mac

JoUp for Mac 7.31

Mac / JoLauterbach Software / 4 / Целосни спецификации
Опис

JoUp за Mac: Врвен приклучок за наметнување на PDF за графички дизајнери

Ако сте графички дизајнер, знаете колку е важно да ги имате на располагање вистинските алатки. Една од најкритичните алатки во вашиот арсенал е софтверот што може да ви помогне брзо и лесно да наметнете PDF документи. Тоа е местото каде што доаѓа JoUp.

JoUp е моќен приклучок за Adobe Acrobat што го олеснува наметнувањето PDF документи. Со JoUp, можете да отворите кој било документ и да изберете шаблон за да креирате нов PDF документ со сите страници поставени според шаблонот. Без разлика дали ви се потребни едноставни или сложени импозантни шеми, JoUp ве опфати.

Една од најдобрите работи за JoUp се неговите вградени функции за креирање шаблони во режимот WYSIWYG. Ова значи дека она што го гледате на вашиот екран е токму она што ќе биде испечатено на хартија. Не треба да се грижите за какви било изненадувања кога ќе дојде време да го испечатите вашиот документ.

Друга одлична карактеристика на JoUp е неговата функционалност за влечење и спуштање. Со оваа функција, поставувањето ознаки за регистрација на кое било место на шаблонот и движењето на предметите низ страницата станува без напор и интуитивно.

Но, тоа не е се! Еве неколку дополнителни функции кои го прават JoUp суштинска алатка за графички дизајнери:

- Приспособливи шаблони: можете да креирате сопствени шаблони со различни големини, маргини, олуци, крварења и многу повеќе.

- Автоматско нумерирање на страници: можете да додадете автоматско нумерирање на страниците на вашите наметнати документи.

- Ознаки за отсекување: можете да додавате ознаки за исечени околу секоја страница за да може лесно да се исечат по печатењето.

- Наметнување повеќекратно: Можете да наметнете повеќе страници на еден лист хартија.

- Наметнување брошура: Можете да креирате брошури со наметнување страници по одреден редослед.

Генерално, ако барате ефикасен начин да наметнете PDF документи без да го жртвувате квалитетот или точноста, тогаш не гледајте подалеку од JoUp. Тоа е одлична инвестиција за секој графички дизајнер кој сака да го рационализира својот работен тек и да произведува документи со професионален изглед секој пат.

Па зошто да чекаме? Преземете го JoUp денес и почнете да уживате во сите негови придобивки!

Целосни спецификации
Издавач JoLauterbach Software
Страница на издавачи http://www.jolauterbach.com
Датум на издавање 2019-01-21
Датум на додавање 2019-01-21
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 7.31
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion Acrobat Pro
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни