Xeverywhere for Mac

Xeverywhere for Mac 1.8.1

Опис

Xeverywhere за Mac е моќен и визуелно зачудувачки модул за заштитник на екранот кој е дизајниран да го подобри изгледот и чувството на вашата работна површина Mac OS X. Овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да додадат допир на елеганција и софистицираност на екранот на нивниот компјутер.

Софтверот располага со 3D Fractal дисплеј кој користи OpenGL технологија, која обезбедува непречено и беспрекорно графичко прикажување. Фракталниот дисплеј е хипнотизиран, со неговите сложени обрасци и бои кои динамично се менуваат со текот на времето. Тоа е како да имате уметничко дело кое постојано се менува на вашиот десктоп.

Една од најдобрите работи за Xeverywhere за Mac е неговата леснотија на користење. Откако ќе го инсталирате софтверот, можете едноставно да го изберете како заштитник на екранот од менито System Preferences. Можете исто така да приспособите различни поставки како брзина, шема на бои, резолуција и многу повеќе.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со повеќе монитори. Ако имате повеќе од еден монитор поврзан на вашиот Mac, Xeverywhere автоматски ќе ги открие и ќе го прикаже фракталот на сите екрани истовремено.

Xeverywhere за Mac е оптимизиран за перформанси за да не го успори вашиот компјутер или да троши премногу системски ресурси. Ова значи дека можете да уживате во прекрасниот фрактален приказ без никакво задоцнување или пелтечење дури и на постарите машини.

Генерално, ако барате уникатен начин да го подобрите искуството на десктопот на Mac OS X, тогаш Xeverywhere за Mac дефинитивно треба да биде на врвот на вашата листа. Со своите неверојатни визуелни слики и интерфејс лесен за користење, овој софтвер ќе го трансформира вашиот компјутер во уметничко дело за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач WhiteBox
Страница на издавачи http://s.sudre.free.fr/
Датум на издавање 2019-01-23
Датум на додавање 2019-01-23
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Скринсејвери
Верзија 1.8.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 484

Comments:

Најпопуларни