File Manipulator for Mac

File Manipulator for Mac 5.0.1

Mac / Productive Computing / 243 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте корисник на Mac кој работи со FileMaker Pro, знаете колку е важно да ги имате на располагање вистинските алатки. Тоа е местото каде што доаѓа приклучокот File Manipulator. Овој моќен приклучок за алатка ви овозможува да копирате, преместувате, преименувате или бришете датотеки и папки директно од вашето решение FileMaker. Со неговиот лесен за користење интерфејс и робусниот сет на функции, приклучокот за манипулирање со датотеки е суштинска алатка за секој бизнис што се потпира на FileMaker Pro.

Една од клучните карактеристики на додатокот File Manipulator е неговата способност да ги компресира и шифрира податоците на датотеките со заштита со лозинка. Ова значи дека можете лесно да ги заштитите чувствителните податоци без да се грижите за неовластен пристап. И кога ќе дојде време за декомпресија и дешифрирање на податоците од датотеките, процесот е исто толку едноставен.

Друга одлична карактеристика на овој приклучок е неговата способност за пристап до сите информации за датотеки и папки на локален или мрежен диск. Ова значи дека можете брзо да пронајдете и да манипулирате со датотеки без да мора да го напуштите вашето решение FileMaker. Без разлика дали треба да преместувате датотеки помеѓу папки или да бришете стари документи, приклучокот за манипулација со датотеки го олеснува тоа.

Но, можеби една од најдобрите работи за овој софтвер е колку беспрекорно се интегрира со вашиот постоечки работен тек. Интуитивниот интерфејс им го олеснува брзото вклучување и работа дури и на почетниците, додека напредните корисници ќе го ценат широкиот опсег на достапни опции за прилагодување.

Значи, ако барате моќен приклучок за комунални услуги што може да ви помогне да го рационализирате работниот тек во FileMaker Pro, не гледајте подалеку од приклучокот File Manipulator за Mac. Со својот робустен сет на функции и леснотијата на користење, овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот арсенал.

Клучни карактеристики:

- Копирајте/преместувајте/преименувате/бришете датотеки и папки

- Компресирајте/шифрирајте ги податоците на датотеките со заштита со лозинка

- Декомпресирај/декриптирај ги податоците од датотеката

- Пристапете до сите информации за датотеки и папки на локалниот/мрежен диск

- Интуитивен интерфејс

- Прилагодливи опции

Системски барања:

Следниве се минималните системски барања потребни за инсталирање на овој софтвер:

- Mac OS X 10.x или понова верзија

- Процесор базиран на Интел

- 512 MB RAM (се препорачува 1 GB)

Заклучок:

Како заклучок, ако барате моќен приклучок за комунални услуги што може да ви помогне да го насочите вашиот работен тек во Filmmaker Pro, тогаш не гледајте подалеку од Приклучокот Filmmaker за Mac! Има сè, од копирање/преместување/преименување/бришење датотеки и папки; компресирање/шифрирање/декомпресија/дешифрирање податоци за датотеки; пристап до сите локални/мрежни информации за дисковите; интуитивни интерфејси; приспособливи опции - погрижете се секој корисник да го добие она што му треба од нивното искуство со користење на нашиот производ! Па зошто да чекаме? Започнете денес со преземање на нашата бесплатна пробна верзија сега!

Целосни спецификации
Издавач Productive Computing
Страница на издавачи http://www.productivecomputing.com
Датум на издавање 2019-01-28
Датум на додавање 2019-01-28
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со бази на податоци
Верзија 5.0.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS SierraFileMaker Pro 15 - 17 (64-bit)
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 243

Comments:

Најпопуларни