Movavi Slideshow Maker for Mac

Movavi Slideshow Maker for Mac 5.1

Опис

Дали сте уморни од лизгање низ бескрајните фотографии на вашиот Mac, обидувајќи се да го најдете совршениот начин да ги прикажете? Не гледајте подалеку од Movavi Slideshow Maker за Mac. Овој моќен софтвер ви овозможува да ја претворите вашата колекција на фотографии во прекрасни слајдови кои сигурно ќе импресионираат.

Без разлика дали имате куп фотографии од патувања или слики од незаборавни настани како роденденски забави, свадби или семејни собири, Movavi Slideshow Maker за Mac го олеснува создавањето слајдшоу што ја доловува суштината на тие моменти. Со само неколку кликања, можете да ги прикачите вашите слики и автоматски да им се придружите со транзиции по ваш избор.

Но, ако сакате поголема контрола врз изгледот и чувството на вашето слајдшоу, не грижете се – Movavi Slideshow Maker за Mac нуди и режим на целосна функција што ви овозможува да го уредувате вашето слајдшоу на временска линија. Ова значи дека можете да додавате видеа, текстуални преклопувања, специјални ефекти, па дури и да снимате гласови за да му дадете дополнителен личен допир.

Едно нешто што го издвојува Movavi Slideshow Maker за Mac од други слични софтвери е неговиот кориснички интерфејс. Дури и ако не сте познавачи на технологијата или никогаш претходно не сте користеле софтвер за уредување видео, оваа програма е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста. „Лесниот режим“ е совршен за почетници кои сакаат да создадат нешто брзо без да се заглават во комплицирани поставки.

Покрај неговата леснотија на користење и флексибилност во однос на опциите за прилагодување, Movavi Slideshow Maker за Mac може да се пофали и со импресивни способности за изведба. Оптимизиран е специјално за macOS системи, така што работи непречено, без никакво задоцнување или дефекти.

Друга одлична карактеристика е можноста за додавање музички записи директно во вашето слајдшоу – или со избирање од претходно инсталирани песни во рамките на програмата или со прикачување на вашите сопствени музички датотеки. Можете дури и да синхронизирате одредени делови од музиката со одредени слики во рамките на временската линија на слајдшоу.

Севкупно, без разлика дали сакате да креирате едноставна фотомонтажа или разработена мултимедијална презентација комплетна со видео клипови и гласовни звучници - Movavi Slideshow Maker за Mac има сè што ви треба по прифатлива цена во споредба со другите софтверски опции од професионално ниво денес. !

Целосни спецификации
Издавач Movavi
Страница на издавачи http://movavi.com
Датум на издавање 2019-01-29
Датум на додавање 2019-01-29
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 5.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 103

Comments:

Најпопуларни