PowerTunes for Mac

PowerTunes for Mac 1.4.2

Mac / Fat Cat Software / 3078 / Целосни спецификации
Опис

PowerTunes за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио што им овозможува на корисниците на iTunes да креираат повеќе библиотеки, да ја организираат својата музика во повеќе музички папки и да споделуваат музика и библиотеки помеѓу повеќе корисници на машината. Овој софтвер нуди многу дополнителни функции за да помогне во организирањето на вашата музика, што го прави суштинска алатка за секој што сака да ја организира својата библиотека iTunes.

Со PowerTunes, можете лесно да копирате музика напред-назад помеѓу вашите библиотеки додека ги одржувате сите ваши оценки, брои за репродукција и други информации зачувани во iTunes. Ова ви овозможува да ги поделите вашите библиотеки на помали или да ги споите заедно во поголеми. Можете исто така да користите PowerTunes за да ги поправите мртвите нумери чии датотеки исчезнале или да најдете сираче музички датотеки во вашите музички папки.

Една од најзначајните придобивки од користењето на PowerTunes е неговата способност да споделува iTunes библиотеки и музика меѓу повеќе кориснички сметки на машината. Со само еден чекор, можете лесно да ја споделите целата ваша библиотека со други корисници на истиот компјутер без да се грижите за дозволите за датотеки или рачно копирање датотеки.

PowerTunes нуди и напредни функции за организација што ви овозможуваат да управувате со големи колекции песни без напор. На пример, можете да ја користите функцијата „Паметни плејлисти“ на софтверот за да креирате листи за репродукција врз основа на специфични критериуми како што се жанрот или името на изведувачот. Можете исто така да ја користите функцијата „Пронаоѓач на дупликати“ за да идентификувате дупликат песни во вашата библиотека за да можете брзо да ги отстраните.

Друга корисна карактеристика на PowerTunes е неговата способност автоматски да управува со уметничките дела на албумот. Софтверот автоматски ќе преземе уметнички дела од албумот за сите песни во вашата библиотека, така што тие се прикажуваат правилно кога се репродуцираат преку iTunes или кој било друг медиа плеер.

Покрај овие карактеристики, PowerTunes вклучува и неколку алатки дизајнирани специјално за ефикасно управување со големи збирки песни. На пример, алатката „Разделник на библиотека“ ви овозможува да поделите големи библиотеки на помали врз основа на специфични критериуми како што се жанрот или името на изведувачот. Алатката „Спојување библиотеки“ ви овозможува брзо спојување на две посебни библиотеки заедно во една поголема.

Севкупно, ако барате моќен софтвер за MP3 и аудио што ќе ви помогне да ја организирате вашата iTunes библиотека додека нуди напредни организациски функции како што се Smart Playlists и Duplicate Finder алатки - тогаш не гледајте подалеку од PowerTunes!

Целосни спецификации
Издавач Fat Cat Software
Страница на издавачи http://www.fatcatsoftware.com/
Датум на издавање 2019-01-29
Датум на додавање 2019-01-29
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 1.4.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3078

Comments:

Најпопуларни