Free Video Editor for Mac

Free Video Editor for Mac 1.0

Опис

Бесплатен уредувач на видео за Mac: врвна алатка за уредување видео за Mac OS X

Дали барате моќен, но лесен за користење софтвер за уредување видео за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од бесплатен уредувач на видео за Mac! Овој разновиден софтвер е дизајниран да ви помогне да ги уредувате и подобрувате вашите видеа со леснотија, без разлика дали сте професионален видеограф или штотуку започнувате со уредување видео.

Со бесплатен уредувач на видео за Mac, можете лесно да сечете, ротирате, сечете, додавате воден печат, спојувате видео клипови во еден и многу повеќе. Ги поддржува скоро сите популарни видео/аудио датотеки и формати, вклучувајќи MP4, AVI, MOV, FLV, WMV и многу други. Без разлика дали сакате да создадете неверојатно музичко видео или да ги уредите снимките од семејниот одмор во незаборавен филм – овој софтвер ве опфати.

Една од најдобрите работи за бесплатниот уредувач на видео за Mac е неговиот кориснички интерфејс. Не ви треба претходно искуство во уредување видео за да ја користите оваа алатка - толку е лесна што секој може да ја користи без да потроши стотици часови на совладување на професионална алатка за уредување видео. Интуитивниот интерфејс за влечење и спуштање го олеснува увезувањето на вашите видеа и започнувањето со уредување веднаш.

Но, не дозволувајте неговата едноставност да ве измами – бесплатниот уредувач на видео за Mac е преполн со напредни функции кои ви дозволуваат да креирате видеа со професионален квалитет за кратко време. На пример:

- Конверзија на формати: со вградената функција за конвертор на формати на овој софтвер, можете лесно да ги конвертирате вашите видеа од еден формат во друг без губење на квалитетот.

- Поддршка за титл: додајте преводи на вашите видеа на кој било јазик користејќи ја функцијата уредувач на преводи.

- Управување со аудио нумери: додавајте или отстранувајте музика од оригиналните видео датотеки по ваш избор.

- Напредни ефекти: Подобрете ги вашите видеа со напредни ефекти како репродукција на бавно движење или брзо пренасочување.

Во прилог на овие карактеристики споменати погоре; има многу други алатки достапни во рамките на софтверот што ќе ви помогнат да ја подигнете вашата креативност неколку чекори!

Бесплатниот уредувач на видео за Mac, исто така, нуди одлични услуги за поддршка на клиентите преку кореспонденција преку е-пошта, што гарантира дека корисниците брзо и ефикасно ги решаваат нивните прашања.

Па зошто да чекаме? Преземете бесплатен уредувач на видео денес и започнете да создавате неверојатни видеа на вашиот Mac!

Целосни спецификации
Издавач ThunderSoft
Страница на издавачи http://www.thundershare.net
Датум на издавање 2019-01-30
Датум на додавање 2019-01-30
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 258
Вкупно преземања 14038

Comments:

Најпопуларни