AMS Ringtone Maker for Mac

AMS Ringtone Maker for Mac 2.1.0

Опис

AMS Ringtone Maker за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да креирате сопствени мелодии со медиумски датотеки на вашиот Mac. Со овој софтвер, можете лесно да ги приспособите вашиот iPhone, iPod Touch, iPad, Google Pixel/Nexus, SamSung Galaxy или Huawei Mate со уникатни рингтонови кои ја одразуваат вашата личност и стил.

Софтверот е опремен со кориснички интерфејс што го прави лесен за секој да го користи. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да креирате сопствени мелодии со помош на AMS Ringtone Maker. Приказот на брановидна форма ви помага да го пронајдете вистинскиот дел од песната што сакате да го користите како рингтон. Можете да зумирате и да го изберете почетокот и крајот на вашиот тон на ѕвонење со точност од секунда.

AMS Ringtone Maker ги поддржува сите популарни аудио формати, вклучувајќи MP3, WAV, M4A, WMA и многу повеќе. Ова значи дека можете да користите која било медиумска датотека на вашиот Mac како извор за креирање сопствени мелодии.

Една од најдобрите карактеристики на AMS Ringtone Maker е неговата способност да избледува и избледува на почетокот и на крајот на секој рингтон. Ова му дава на секој рингтон професионален допир што го издвојува од другите генерички мелодии достапни на интернет.

Друга одлична карактеристика е неговата способност да ги прилагоди нивоата на јачина на звук за секоја поединечна песна што се користи при креирањето на рингтон. Ова осигурува дека сите делови од песната се слушаат кога се репродуцираат како рингтон на вашиот уред.

AMS Ringtone Maker исто така ви овозможува да го прегледате секој создаден тон на ѕвонење пред да го зачувате на вашиот уред или да го извезете како формат на аудио датотека како MP3 или M4R (за iPhone).

Покрај тоа што ќе можат да креираат сопствени тонови на ѕвонење од почеток со помош на интуитивниот интерфејс на AMS Ringtone Maker, корисниците можат исто така да увезуваат постоечки аудио датотеки во софтверот за цели на уредување, како што се отсекување на несакани делови или прилагодување на нивоата на јачина на звук.

Севкупно, AMS Ringtone Maker е одличен избор ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање приспособени мелодии на уредите Mac. Неговиот широк опсег на функции го прави погоден не само за лична употреба, туку и за професионални апликации како студиа за производство на музика или дизајнери на звук на кои им е потребна прецизна контрола врз квалитетот на нивниот аудио излез.

Целосни спецификации
Издавач AppleMediaSoft
Страница на издавачи https://applemediasoft.com/
Датум на издавање 2019-01-31
Датум на додавање 2019-01-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 2.1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 38

Comments:

Најпопуларни