Flip4Mac WMV for Mac

Flip4Mac WMV for Mac 3.3.8

Опис

Flip4Mac WMV за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да репродуцирате Windows Media датотеки (.wma и. wmv) во QuickTime Player и да ја гледате содржината на Windows Media на Интернет користејќи веб-прелистувач. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои треба да пристапат до датотеките на Windows Media, кои вообичаено се користат во светот на компјутерите.

Компонентите за Windows Media за QuickTime од Flip4Mac се високо оптимизирани и поддржуваат репродукција на Windows Media HD. Ова значи дека можете да уживате во висококвалитетна репродукција на видео и аудио без никакви проблеми со задоцнување или баферирање. Софтверот исто така поддржува повеќе јазици, што го прави достапен за корисници од целиот свет.

Една од клучните карактеристики на Flip4Mac WMV за Mac е неговиот пробен режим, кој ви овозможува да го извезете времетраењето на вашата изворна датотека до 30 секунди. Ова ви дава можност да го тестирате софтверот пред да се заложите за купување. Сепак, важно е да се забележи дека во пробниот режим, воден печат ќе биде поставен на сите датотеки што ги увезувате додека не го надградите на Player Pro.

Ако одлучите да надградите, Flip4Mac WMV за Mac нуди две различни верзии: Player Pro и Studio Pro HD. Player Pro ги вклучува сите функции пронајдени во пробниот режим, но го отстранува водениот печат од увезените датотеки и овозможува неограничено време за извоз. Исто така, вклучува и напредни функции како што се алатки за уредување, создавање плејлисти и многу повеќе.

Studio Pro HD ги носи работите уште подалеку со тоа што нуди можности за кодирање од професионален степен со поддршка за повеќе формати, вклучувајќи H264/AVC, MPEG-2/4 Transport Streams (TS), DVCPRO HD (со Final Cut Studio), Apple Intermediate Codec (AIC) , Avid DNxHD®, XDCAM EX®, XDCAM HD®, AVC-Intra® 50/100/200/400 со поддршка за MXF OP1a (со Avid Media Composer). Вклучува и напредни алатки за обработка на аудио, како што се EQ, компресори, ограничувачи и многу повеќе.

Генерално, Flip4Mac WMV за Mac е суштинска алатка ако ви треба пристап до датотеките на Windows Media на вашиот Mac компјутер. Со своите високо оптимизирани способности за репродукција и напредни функции како што се алатки за уредување и опции за кодирање од професионален степен достапни преку надградби како Player Pro или Studio Pro HD - овој софтвер има се што им е потребно на професионалците кои редовно работат со мултимедијална содржина!

Целосни спецификации
Издавач Telestream
Страница на издавачи http://www.telestream.net
Датум на издавање 2019-02-07
Датум на додавање 2019-02-07
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 3.3.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 10303

Comments:

Најпопуларни