Jaksta Video Converter for Mac

Jaksta Video Converter for Mac 2.1.1

Опис

Jaksta видео конвертор за Mac: врвно решение за конвертирање големи видео датотеки

Дали сте уморни од часовите на чекање за да конвертирате големи видео датотеки за репродукција на вашите омилени уреди? Не гледајте подалеку од Jaksta Video Converter за Mac. Овој ултра-брз, лесен за користење конвертор е специјално дизајниран да конвертира големи видео датотеки на многу популарни уреди како iPad, iPhone и Apple TV.

Со технологијата „паметен конвертор“ на Jaksta Video Converter, можете да бидете сигурни дека само она што е потребно ќе се конвертира за видеото да се репродуцира на саканиот уред. Ова значи побрзо време на конверзија и помала мака за вас.

Но, тоа не е сè - Jaksta Video Converter се справува со најпопуларните формати како AVI, Flash, Windows Media, AVCHD и многу други. Има дури и можност да конвертира BitTorrent датотеки или датотеки од вашата HD камера.

Една од најдобрите карактеристики на Jaksta Video Converter е неговата способност да се справува со повеќе видео конверзии одеднаш. Можете лесно да конвертирате неколку видео датотеки истовремено без да ја жртвувате брзината или квалитетот. Всушност, 2-часовен филм често може да се конвертира за само неколку минути со овој моќен софтвер.

Па зошто да чекаме? Пробајте го Jaksta Video Converter денес и искусете молскавична брзина на конверзија со леснотија!

Целосни спецификации
Издавач Jaksta
Страница на издавачи https://www.jaksta.com
Датум на издавање 2019-02-07
Датум на додавање 2019-02-07
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 2.1.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 238

Comments:

Најпопуларни