Pic Share It for Mac

Pic Share It for Mac 1.3.1

Опис

Pic Share It for Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да испраќате филмови веднаш на вашиот iPad, iPhone или iPod Touch. Со овој софтвер, можете лесно да ја преземете бесплатната апликација Pic Share It од продавницата за апликации iTunes и да се поврзете со вашиот iOS уред од вашиот Mac. Откако ќе се поврзете, можете лесно да влечете и испуштате слики на вашиот iOS уред.

Овој софтвер е совршен за секој кој сака да ги сподели своите омилени филмови со пријателите и семејството на нивните iOS уреди. Без разлика дали сте на долг лет или само се дружите дома, Pic Share го олеснува уживањето во омилените филмови каде и да одите.

Една од најдобрите работи за Pic Share Тоа е колку е лесно да се користи. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, па дури и ако не сте познавачи на технологијата, ќе можете да го користите овој софтвер без никакви проблеми. Сè што ви треба е компјутер Mac и уред со iOS и подготвени сте да започнете да споделувате филмови.

Друга одлична карактеристика на Pic Share It е неговата брзина. Овој софтвер користи напредна технологија која му овозможува брзо и ефикасно пренос на датотеки помеѓу уредите. Нема да морате да чекате со часови додека вашиот филм се пренесува - со Pic Share It, сè се случува во реално време.

Pic Share Исто така, нуди широк спектар на опции за прилагодување кои ви дозволуваат да ги приспособите поставките на апликацијата според вашите преференции. На пример, ако сакате поквалитетна репродукција на видео на вашиот iOS уред, едноставно приспособете ги поставките соодветно.

Генерално, ако барате лесен за користење видео софтвер кој овозможува беспрекорен пренос на филмови помеѓу уредите, тогаш не гледајте подалеку од Pic Share It за Mac!

Целосни спецификации
Издавач DVDxDV
Страница на издавачи http://www.dvdxdv.com
Датум на издавање 2019-02-08
Датум на додавање 2019-02-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.3.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 404

Comments:

Најпопуларни