Advanced Photo for Mac

Advanced Photo for Mac 1.5.0

Опис

Напредна фотографија за Mac: Врвен софтвер за дигитални фотографии

Дали сте уморни да се борите со гледачите на фотографии кои се бавни, незгодни и тешки за употреба? Дали ви треба сигурно и преносливо решение за прегледување на повеќе типови датотеки со слики на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Advanced Photo – малата, но моќна апликација дизајнирана да ги задоволи сите ваши потреби за дигитални фотографии.

Со Advanced Photo, можете лесно да прегледувате широк спектар на формати на слики, вклучувајќи популарни типови како JPG, BMP, GIF и PNG. Но, тоа е само почеток – овој софтвер поддржува и формати TIF, ICO и ICNS за уште поголема разновидност. И бидејќи е толку лесен за користење и пренослив, можете да го стартувате директно од отстранлив мемориски уред секогаш кога ви треба доверлив прегледувач на фотографии.

Но, она што навистина го издвојува Advanced Photo се неговите напредни функции за зумирање/одмалување и промена на големината на фотографиите. За разлика од другите гледачи на фотографии кои се потпираат на незгодни икони со лупа или комплицирани кратенки на тастатурата за зумирање/одмалување на сликите, Advanced Photo ви овозможува едноставно да ги менувате димензиите на самиот прозорец. И ако сакате да гледате слика во режим на цел екран без никакво одвлекување или неред околу неа? Само кликнете на симболот Максимизирај во горниот десен агол на прозорецот.

Но, не дозволувајте нејзината едноставност да ве измами – Напредната фотографија е преполна со моќни функции што ја прават основна алатка за секој што работи со дигитални фотографии на својот Mac. Без разлика дали сте професионален фотограф кој бара лесен начин да ги прегледате вашите снимки пред да ги уредувате во Photoshop или Lightroom; или само некој кој сака брз и сигурен начин за прегледување на семејните фотографии без да мора да се занимава со комплицирани софтверски интерфејси – Напредната фотографија има се што ви треба.

Па зошто да чекаме? Преземете ја Advanced Photo денес и искусете го врвниот софтвер за дигитални фотографии за себе!

Целосни спецификации
Издавач ARASHz4
Страница на издавачи http://advancedphoto.sourceforge.net/
Датум на издавање 2019-02-11
Датум на додавање 2019-02-11
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Прегледувачи на слики
Верзија 1.5.0
Барања за ОС Mac
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 237

Comments:

Најпопуларни