OnTheAir Video for Mac

OnTheAir Video for Mac 3.7.4

Mac / Softron Media Services / 603 / Целосни спецификации
Опис

OnTheAir Видео за Mac: Апликација за репродукција на видео за ултимативно емитување

Дали барате сигурна и лесна за употреба апликација за репродукција на видео за емитување? Не гледајте подалеку од OnTheAir Видео за Mac. Овој моќен софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите на радиодифузерите, операциите на вести во живо и на секој што треба редовно да репродуцира видео содржини.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, OnTheAir Video е совршено решение за автоматско репродукција или како продавница за клипови за операции со вести во живо. Без разлика дали работите во мало студио или во голем објект за емитување, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Клучни карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс на OnTheAir Video го олеснува навигацијата низ вашите медиумски датотеки и плејлисти. Можете лесно да влечете и пуштате датотеки во вашата плејлиста или да ја користите вградената функција за пребарување за да пронајдете одредени клипови.

- Моќен мотор за репродукција: Со поддршка за многу видео формати како MPEG-4 (само за I-frame), MPEG IMX, DVCam, DV, DVCPro, DVCPro 50, DV50, Photo JPEG, M-JPEG (Некои од овие формати бараат да имате официјална лиценца за Final Cut), моторот за репродукција на OnTheAir Video е моќен и сигурен. Можете да бидете сигурни дека вашата содржина ќе се репродуцира непречено секој пат.

- Изборен распоредувач: ако треба да го автоматизирате процесот на играње, опционалниот распоредувач на OnTheAir Video го олеснува тоа. Едноставно поставете го вашиот распоред однапред и оставете го софтверот да го направи останатото.

- Режим за складирање на клипови: покрај автоматизираната репродукција, OnTheAir Video може да служи и како продавница за клипови за операции со вести во живо. Ова значи дека можете брзо да пристапите до претходно снимените клипови за време на преносите во живо без да барате низ вашата медиумска библиотека.

- Повеќеканална поддршка: Дали треба да репродуцирате повеќе канали одеднаш? Нема проблем! OnTheAir Video поддржува до 8 излезни канали на една машина со Blackmagic Design Decklink картички (или AJA Kona картички).

Зошто да изберете OnTheAir видео?

Постојат многу причини зошто радиодифузерите избираат OnTheAir Video наместо другите апликации за емитување видео:

1) Лесно за користење - со својот интуитивен интерфејс и едноставен процес на работниот тек; дури и почетниците корисници ќе го сметаат за лесен за употреба.

2) Сигурност - Благодарение на моќниот мотор за репродукција; корисниците можат да бидат сигурни дека нивната содржина ќе се репродуцира непречено секој пат.

3) Флексибилност - дали се користи како автоматизиран систем за играње или како продавница за клипови; овој софтвер нуди флексибилност во начинот на кој се користи.

4) Повеќеканална поддршка - Со поддршка до 8 излезни канали на една машина со Blackmagic Design Decklink картички (или AJA Kona картички); овој софтвер нуди приспособливост кога е потребно.

5) Ефтино - во споредба со други апликации за емитување видео за емитување; овој софтвер нуди одлична вредност за парите без да се загрозува квалитетот.

Заклучок:

On The AirVideo е одличен избор ако барате лесна за употреба, но моќна апликација за репродукција на видео за емитување. Неговиот интуитивен интерфејс во комбинација со неговите напредни функции го прави идеален не само за радиодифузерите, туку и за сите на кои им е потребен брз пристап до претходно снимените клипови за време на преносите во живо без да пребарува низ нивната медиумска библиотека. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Softron Media Services
Страница на издавачи http://www.softronmedia.com/
Датум на издавање 2019-02-14
Датум на додавање 2019-02-14
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 3.7.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 603

Comments:

Најпопуларни