PDF Image Extractor for Mac

PDF Image Extractor for Mac 2.1.8

Опис

PDF Image Extractor за Mac е моќен и лесен за користење софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да извлекувате слики од Adobe Acrobat PDF-датотеки. Без разлика дали треба да извлекувате слики за лична или професионална употреба, овој Mac конвертор на слики може да ви помогне да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Со PDF Image Extractor, можете лесно да извлечете растерски pdf слики од единечни или повеќе PDF-датотеки. Можете да ги прегледате извлечените слики пред да ги зачувате, да додадете приспособени ефекти на слики за Mac доколку е потребно и да ги зачувате сите или само избраните на саканата локација и формат на датотека.

Интуитивниот интерфејс на овој софтвер ви овозможува да ја завршите вашата задача во само неколку чекори. Едноставно повлечете и испуштете ги вашите PDF-датотеки во прозорецот на програмата, изберете ги страниците што ги содржат сликите што сакате да ги извлечете, изберете го вашиот излезен формат (JPEG, PNG или TIFF), приспособете ги сите ефекти на сликата доколку е потребно (како што се прилагодувањата на осветленоста/контрастот). и кликнете „Екстракт“ – толку е лесно!

Една од клучните придобивки од користењето на PDF Image Extractor за Mac е неговата способност да ракува со повеќе PDF-датотеки одеднаш. Ова значи дека ако имате голем број документи со вградени слики кои треба да се извлечат, овој софтвер ќе ви заштеди часови рачна работа со автоматизирање на процесот.

Друга одлична карактеристика е неговата способност да ги прегледува извлечените слики пред да ги зачува. Ова значи дека ако има какви било несакани елементи на сликата (како што се боите на текстот или заднината), тие може да се отстранат пред да се зачуваат - осигурувајќи дека се зачувуваат само висококвалитетни графики.

Покрај овие карактеристики, има неколку други придобивки од користењето на PDF Image Extractor за Mac:

- Поддржува сериска обработка: можете да извлечете повеќе страници од различни документи одеднаш.

- Брзо е: Процесот на извлекување е брз дури и кога се работи со големи документи.

- Пријателски е за корисниците: интерфејсот е доволно едноставен за почетници, но нуди и напредни опции за поискусните корисници.

- Достапно е: Споредено со други слични алатки на пазарот денес; нуди одлична вредност за парите.

Севкупно, без разлика дали сте графички дизајнер кој бара ефикасен начин да извлече висококвалитетна графика од Adobe Acrobat PDF-датотеките или едноставно некој на кој му треба пристап до вградените слики во нивните документи; тогаш не гледајте подалеку од PDF Image Extractor за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Cristallight
Страница на издавачи http://www.cristallight.com
Датум на издавање 2019-02-19
Датум на додавање 2019-02-19
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 2.1.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3141

Comments:

Најпопуларни