iData Pro for Mac

iData Pro for Mac 4.0.42

Mac / iData Partners / 1088 / Целосни спецификации
Опис

iData Pro за Mac: Најдоброто решение за бизнис база на податоци

Ако барате моќна, флексибилна и лесна за користење програма за бази на податоци која може да ракува со кој било број на датотеки со податоци, не гледајте подалеку од iData Pro за Mac. Овој иновативен софтвер е дизајниран да им помогне на бизнисите од сите големини да управуваат со нивните податоци поефикасно и поефективно од кога било досега.

Со iData Pro, можете да ја дизајнирате секоја датотека со податоци со кој било број изборни полиња и област за текст во слободна форма. Ова значи дека имате целосна контрола врз структурата и содржината на вашата база на податоци, што ви овозможува да ја приспособите за да ги задоволи вашите специфични потреби.

Но, тоа не е сè – областа за текст во слободен облик во iData Pro, исто така, ви овозможува да вклучите стилизиран текст, слики, звучни датотеки, па дури и мали видеа. Ова значи дека можете да креирате богати мултимедијални бази на податоци кои се и информативни и привлечни.

Покрај моќните способности на базата на податоци, iData Pro вклучува и низа други функции дизајнирани да ви го олеснат животот. На пример:

- Прилагодени етикети и пликови: со вградениот дизајнер на етикети на iData Pro, можете лесно да креирате сопствени етикети и пликови за сите ваши деловни потреби.

- Синхронизирајте со iData Mobile: ако ја користите популарната апликација iData Mobile на вашиот iPhone или iPad, тогаш синхронизирањето со iData Pro е лесно - едноставно поврзете се преку WiFi или Dropbox.

- Лесен увоз/извоз на податоци: Без разлика дали треба да увезете податоци од друга програма или да ги извезете за употреба на друго место, iData Pro го прави едноставно.

Севкупно, ако барате сеопфатно решение за бизнис база на податоци што нуди флексибилност, моќност, леснотија на користење и мултимедијална поддршка, iDatapro е одличен избор. Па зошто да чекаме? Преземете го денес!

Целосни спецификации
Издавач iData Partners
Страница на издавачи http://www.idata3.com
Датум на издавање 2019-02-20
Датум на додавање 2019-02-20
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со бази на податоци
Верзија 4.0.42
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена $69.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1088

Comments:

Најпопуларни