Aiseesoft Video Editor for Mac

Aiseesoft Video Editor for Mac 1.1.22

Mac / Aiseesoft Studio / 30 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft Video Editor за Mac е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува да ги уредувате вашите видеа од многу аспекти. Со неговите напредни функции за уредување, можете лесно да добиете висококвалитетно видео кое ги задоволува вашите потреби. Без разлика дали сакате да правите видеа со бавно движење или да ги забрзате видеата, да ја прилагодите осветленоста и контрастот на вашите видео датотеки, да ја исечете рамката или да ја исечете на неколку сегменти, Aiseesoft Video Editor за Mac ве покрива.

Една од клучните карактеристики на Aiseesoft Video Editor за Mac е неговата способност да поставува брзина и јачина на видеото. Можете да ја промените брзината на вашата видео датотека за да создадете ефекти за бавно движење или да ја забрзате вашата снимка за да ја направите подинамична. Дополнително, можете да ја прилагодите јачината на звукот на вашата аудио песна така што совршено се совпаѓа со вашите визуелни слики.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ја оптимизира осветленоста и контрастот во вашите видеа. Можете лесно да го приспособите нивото на осветленост за да ги подобрите деталите во потемните области, а исто така да ги прилагодувате нивоата на контраст така што ќе има јасна разлика помеѓу светлите и темните области во секоја рамка.

Покрај овие карактеристики, Aiseesoft Video Editor за Mac нуди разни други функции за уредување како што се отсекување, сечење, ротирање и додавање водени жигови. Со овој софтвер при рака, можете да го ставите секое видео во сооднос 16:9 или 4:3 што го прави компатибилен со која било големина на екран или платформа како што се ТВ екрани, компјутерски паметни телефони или таблети.

Можете исто така да ги исечете и исечете несаканите делови од долгите видеа, така што само важните делови остануваат видливи додека се спојуваат повеќе клипови заедно во една датотека доколку е потребно. Оваа функција е корисна кога креирате компилации од различни извори како домашни филмови или снимки од одмор.

Покрај тоа, пред да ги конвертираат излезните датотеки во посакуваните формати како MP4 итн., корисниците имаат можност прво да ги прегледаат, што помага да се осигураат дека ќе ги исполнат нивните барања пред да финализираат што било друго на списокот со проекти! И последно, но не и најмалку важно - додавањето водени жигови на објавената содржина им дава на корисниците целосна контрола врз брендирањето на нивната работа без некој друг да ја преземе заслугата таму каде што заслугите не се доспеваат!

Севкупно Aiseesoft Video Editor за Mac е одличен избор ако барате сигурна, но лесна за употреба алатка, способна доволно да се справи со сите видови основни и напредни уредувања на која било дадена снимка!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2022-05-13
Датум на додавање 2022-05-13
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.1.22
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments:

Најпопуларни