MiJournal for Mac

MiJournal for Mac 1.4

Опис

MiJournal за Mac: The Ultimate Journaling Experience

Дали барате апликација за дневник што е интуитивна, лесна за употреба и преполна со функции? Не гледајте подалеку од MiJournal за Mac. Овој софтвер за забава е дизајниран да биде врвно искуство во дневникот, нудејќи се што ви треба за да ги следите вашите мисли, спомени и искуства.

Со MiJournal, можете да креирате прекрасни записи кои се богати со мултимедијална содржина. Влечете и испуштајте фотографии, видеа, е-пошта и други медиуми директно во записот во дневникот. Можете дури и да додавате ознаки на вашите записи за да можете лесно да ги најдете подоцна.

Една од истакнатите карактеристики на MiJournal се неговите способности за синхронизација. Со овозможена оваа функција, сите ваши записи во дневникот автоматски ќе се синхронизираат на сите ваши уреди. Ова значи дека можете да пристапите до вашите списанија од каде било во секое време.

Друга важна карактеристика на MiJournal се неговите способности за шифрирање. Вашите списанија содржат некои од најличните информации за вас - важно е да ги чувате безбедни! Со овозможена функција за шифрирање на MiJournal, сите ваши податоци ќе бидат заштитени со лозинка, така што само вие ќе можете да пристапите до нив.

Но, што ако имате дневни записи во дневникот со години? Нема проблем! Со молскавично-брзата функционалност за пребарување на MiJournal, наоѓањето конкретни записи никогаш не било полесно. Можете да пребарувате низ дневните записи во списанија од 10 години за помалку од една секунда - и ако редовните пребарувања не се доволни за вашите моќни корисници таму - поддржани се и регекс-пребарувања!

Севкупни карактеристики:

- Интуитивен интерфејс

- Лесен за употреба веднаш надвор од кутијата

- Богат со функции како синхронизација и шифрирање

- Заштита со лозинка

- Флексибилност: влечете и испуштајте фотографии/видеа/мејлови/итн.

- Функција за пребарување со молња (вклучувајќи регекс)

Во заклучок:

MiJournal за Mac е одличен избор за секој кој сака лесна за употреба, но моќна апликација за пишување дневник. Без разлика дали ги следите личните спомени или професионалните белешки и идеи - овој софтвер за забава има сè што е потребно за да бидете сигурни дека секој запис е важен!

Целосни спецификации
Издавач GOTOES
Страница на издавачи http://gotoes.org
Датум на издавање 2019-02-27
Датум на додавање 2019-02-27
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за начин на живот
Верзија 1.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 509

Comments:

Најпопуларни