Seasonality Core for Mac

Seasonality Core for Mac 2.7.1

Mac / Gaucho Software / 768 / Целосни спецификации
Опис

Сезонско јадро за Mac: Вашата врвна домашна метеоролошка станица

Дали сте уморни да се потпирате на апликации за временска прогноза кои обезбедуваат само основни информации? Дали сакате да имате пристап до напредни временски податоци и слики директно од вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Seasonality Core, врвниот софтвер за домашна метеоролошка станица.

Со Seasonality Core, можете да го претворите вашиот Mac во моќна алатка за следење на најновите прогнози, набљудувања и мапи за локации низ целиот свет. Нашиот заден дел собира и обработува податоци од целиот свет, вклучувајќи набљудувања на метеоролошките станици, податоци за моделот за прогноза и напредни слики. Ова значи дека ги имаме покриено сите ваши потреби за податоци.

Но, она што го издвојува Seasonality Core е нашиот прилагоден графички код. Нашиот софтвер обезбедува пријатен преглед на временските набљудувања што нема да ги најдете на никаде на друго место. Со нашиот интуитивен интерфејс, можете лесно да ги следите температурните промени со текот на времето или да ги споредувате нивоата на врнежи помеѓу различни локации.

Една од најдобрите карактеристики на Seasonality Core е неговата способност да презема минатите податоци во вредност до четири дена. Ова значи дека дури и ако не го користевте нашиот софтвер во тоа време, сепак можете да се вратите назад и да видите какво беше времето во вашата област. И бидејќи Seasonality Core продолжува да зачувува податоци на вашиот Mac додека работи, можете да гледате како времето се менува од сезона во сезона и од година во година.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве уште неколку причини зошто Seasonality Core е задолжително за секој дом:

Точно прогнозирање: со пристап до податоци за набљудување во реално време и напредни модели за прогнозирање, Seasonality Core обезбедува точни прогнози, така што секогаш сте подготвени за се што ќе ви фрли мајката природа.

Приспособливи предупредувања: поставете предупредувања врз основа на специфични услови како што се температура или нивоа на врнежи за никогаш да не пропуштите важна промена на времето.

Повеќе локации: без разлика дали планирате патување или водете сметка за членовите на семејството во различни делови на светот, со функцијата за повеќекратна локација на Seasonality Core, лесно е да следите повеќе области одеднаш.

Напредни слики: од сателитски снимки кои прикажуваат облаци низ цели континенти до погледи на ниво на улица со радарски преклопувања - ги покриваме сите ваши потреби за сликање!

Лесен за користење интерфејс: со интуитивен интерфејс дизајниран специјално за корисници на Mac (вклучувајќи поддршка за Dark Mode), користењето на Seasonality Core не може да биде полесно!

Па зошто да чекаме? Преземете го Seasonality Core денес и почнете сами да ги искусувате сите овие неверојатни карактеристики!

Целосни спецификации
Издавач Gaucho Software
Страница на издавачи http://www.gauchosoft.com/
Датум на издавање 2020-09-09
Датум на додавање 2020-09-09
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Време софтвер
Верзија 2.7.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 768

Comments:

Најпопуларни