Flyer Templates & Design by CA for Mac

Flyer Templates & Design by CA for Mac 2.8

Mac / Content Arcade (UK) / 21 / Целосни спецификации
Опис

Flyer Templates & Design by CA for Mac е софтвер за продуктивност кој им овозможува на корисниците да создаваат прекрасни флаери, брошури, банери и постери без никакви вештини за графички дизајн. Со преку 100 шаблони за избор, оваа апликација е совршено решение за малите бизниси и поединци кои сакаат да го промовираат својот бренд или настан без да се скршат.

Флаерите се ефективно средство за промоција и реклама. Тие лесно може да се дистрибуираат и да допрат до широк опсег на публика со минимален напор. Сепак, изработката на вашите флаери од професионален дизајнер може да чини многу. Тоа не е проблем за големите фирми, но не е многу погодно за помалите фирми кои штотуку почнуваат.

Тоа е местото каде што Flyer Templates & Design by CA влегуваат во игра. Оваа апликација нуди незаменлив избор на неверојатни шаблони во овој практичен изработувач на мени, создавач на банери или постери ви го олеснува правењето постери, дизајнот на летоци и банери кои изгледаат како да се излезени директно од студио.

Корисничкиот интерфејс на апликацијата им овозможува на корисниците да создаваат привлечни флаери за неколку минути користејќи едноставен визуелен уредувач „drag and drop“. Не ви требаат никакви вештини за дизајн - само отворете го софтверот за страници и почнете да создавате!

Без разлика дали промовирате настан или лансирате нова производна линија - Шаблони за флаер и дизајн од CA ве покриваат! Апликацијата нуди шаблони за различни индустрии како што се индустријата за храна и пијалаци, индустријата за недвижнини итн., за да можете да го најдете совршениот образец што одговара на вашите потреби.

Една од најдобрите работи за Flyer Templates & Design by CA е неговата достапност. Малите бизниси често се борат со буџетите за маркетинг, но со оваа апликација тие можат да креираат флаери со професионален изглед по мал дел од цената во споредба со ангажирањето професионален дизајнер.

Апликацијата нуди и опции за прилагодување за корисниците да можат да додаваат свој текст или слики за да го направат нивниот флаер уникатен. Корисниците имаат целосна контрола врз големината/бојата/стилот на фонтот, како и поставеноста/големината/непроѕирноста на сликите итн., што го олеснува приспособувањето на секој флаер според специфичните потреби.

Покрај неговиот импресивен избор на шаблони и опции за приспособување - Flyer Templates & Design by CA нуди и поддршка за ретински дисплеи што обезбедува висококвалитетен излез секој пат!

Генерално - ако барате достапен, но ефикасен начин да креирате прекрасни флаери, тогаш не гледајте подалеку од Шаблони за флаер и дизајн од CA! Со својот кориснички интерфејс и широкиот избор на шаблони - секој може да стане професионалец во дизајнирање на привлечни промотивни материјали за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Content Arcade (UK)
Страница на издавачи http://www.contentarcade.com/contact
Датум на издавање 2019-03-05
Датум на додавање 2019-03-05
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 2.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 21

Comments:

Најпопуларни