RightFont for Mac

RightFont for Mac 5.0

Mac / RightFont Team / 1021 / Целосни спецификации
Опис

RightFont за Mac: Најдобрата алатка за управување со фонтови за дизајнери

Како дизајнер, знаете дека фонтовите се суштински дел од вашата работа. Изборот на вистинскиот фонт може да направи или разбие проект за дизајн. Но, управувањето со фонтови може да биде застрашувачка задача, особено кога имате стотици или дури илјадници од нив.

Тоа е местото каде што доаѓа RightFont 5. Оваа иновативна апликација за управување со фонтови за macOS е дизајнирана да им помогне на дизајнерите да ги прегледуваат, инсталираат, синхронизираат и управуваат со нивните датотеки со фонтови лесно.

Со RightFont 5, можете да ги организирате вашите фонтови во колекции и папки, што го олеснува наоѓањето на вистинскиот фонт за кој било проект. Можете исто така да ги прегледате вашите фонтови во различни големини и стилови пред да ги инсталирате на вашиот систем.

Но, она што навистина го издвојува RightFont од другите менаџери на фонтови е неговата способност автоматски да ги активира фонтовите за апликациите Adobe Creative Cloud. Автоматското активирање на фонтот ја автоматизира мачната задача за активирање на фонтови што недостасуваат за да можете да се фокусирате на вашата дизајнерска работа без прекин.

И ако работите со тим, RightFont го олеснува брзото споделување на фонтови со Dropbox, iCloud или Google Drive. Тој автоматски ги синхронизира и споделува фонтови со вашиот тим користејќи која било услуга во облак без да бара посветен сервер за фонтови.

Но, тоа не е сè - RightFont доаѓа и со илјадници прекрасни икони што можете да ги користите во документите Photoshop, Illustrator или Sketch. Само повлечете и испуштете ја иконата на вашето платно како векторски слој - толку е едноставно!

Без разлика дали дизајнирате веб-локации, логоа или материјали за печатење, RightFont 5 е неопходна алатка за секој дизајнер кој сака да го рационализира својот работен тек и да ги подигне своите дизајни на следното ниво.

Клучни карактеристики:

- Иновативна апликација за управување со фонтови за macOS

- Прегледајте, инсталирајте и управувајте со датотеки со фонтови

- Организирајте фонтови во колекции и папки

- Автоматски активирајте ги фонтовите што недостасуваат за апликациите на Adobe Creative Cloud

- Брзо споделувајте фонтови со Dropbox, iCloud или Google Drive

- Достапни се илјадници убави икони

- Функција за влечење и спуштање

Зошто да изберете десен фонт?

1) Рационализирајте го вашиот работен тек: со својот интуитивен интерфејс и моќни функции како што се автоматско активирање на фонт и способности за синхронизација/споделување на облак,

RightFont им помага на дизајнерите да заштедат време со рационализирање на нивниот работен тек.

2) Останете организирани: со неговата способност да организира стотици (или дури илјадници) различни фонтови во збирки/папки,

Rightfont гарантира дека дизајнерите секогаш имаат брз пристап до совршениот фонт.

3) Работа во соработка: без разлика дали работите од далечина или соработувате во канцелариско опкружување,

Rightfont го прави беспрекорно споделувањето/синхронизирањето фонтови помеѓу членовите на тимот.

4) Пристап до илјадници икони: покрај управувањето со фонтови,

Rightfont нуди пристап до илјадници висококвалитетни икони кои се лесно достапни преку функционалноста за влечење и спуштање.

5) Модел со прифатлива цена: во споредба со други слични софтверски опции на пазарот,

Rightfont нуди конкурентни опции за цени кои го прават достапен без оглед на буџетските ограничувања.

Заклучок:

Ако барате иновативен начин да управувате со сите аспекти поврзани со типографијата во една рационализирана платформа - не гледајте подалеку од Rightfont! Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики како што се автоматско активирање и способностите за синхронизација/споделување на облакот - овој софтвер ќе помогне да се насочат работните текови, а истовремено да се одржува сè организирано одеднаш!

Целосни спецификации
Издавач RightFont Team
Страница на издавачи https://rightfontapp.com
Датум на издавање 2019-03-06
Датум на додавање 2019-03-05
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Алатки за фонт
Верзија 5.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1021

Comments:

Најпопуларни