Brochure Templates Maker by CA for Mac

Brochure Templates Maker by CA for Mac 1.0

Mac / Content Arcade (UK) / 13 / Целосни спецификации
Опис

Brochure Templates Maker од CA за Mac е моќен и лесен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате прекрасни брошури. Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис, продавач или графички дизајнер, овој софтвер е совршен за секој кој сака да креира брошури со професионален изглед без да троши часови за да ги дизајнира од нула.

Со Brochure Templates Maker од CA, можете да изберете од широкиот избор на прекрасни шаблони за дизајн на брошури кои гарантирано ќе ја покажат вашата професионалност и веднаш ќе го привлечат вниманието на вашата целна публика. Апликацијата вклучува модерни и подготвени за употреба шаблони за дизајн на брошури за Pages за веднаш да создаваат лична и деловна содржина со страниците на Apple. Тоа е најсофистицираниот пакет шаблони за брошури за Страници што можете да го најдете во App Store.

Сите шаблони во креаторот на брошури се целосно форматирани за прилагодување за погодност на корисникот. Секој објект вклучувајќи текст, слики или графики може да се додаде, отстрани, премести или преобликува. Додадете свој текст или избришете ги полињата за текст - моќта за прилагодување лежи во ваши раце! Не ви треба претходно искуство во дизајнот за да го користите овој софтвер бидејќи доаѓа со интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата низ сите негови функции.

Една од најдобрите работи во врска со изработувачот на шаблони за брошури од CA е неговата разновидност - таа е совршена за креирање брошури за која било индустрија или цел. Без разлика дали промовирате лансирање на нов производ, ги прикажувате вашите услуги или едноставно сакате да обезбедите информации за вашата компанија - овој софтвер ве опфати!

Апликацијата нуди и различни опции за прилагодување, како што се менување на стилови и големини на фонтови, додавање слики и логоа, како и прилагодување на шеми на бои, така што секој аспект од вашата брошура совршено се совпаѓа со идентитетот на вашиот бренд.

Друга одлична карактеристика на Brochure Templates Maker од CA е неговата компатибилност со страниците на Apple, што значи дека откако ќе креирате прекрасна брошура користејќи ја оваа апликација; лесно може да се извезе во други формати, како што се PDF или JPEG, правејќи беспрекорно споделување на различни платформи.

Ако има нешто што знаеме за нашите корисници во Brochure Templates Maker од CA; сакаат разновидност! Затоа постојано ја ажурираме нашата библиотека со шаблони за да има секогаш достапно нешто ново и возбудливо. Ако има специфични дизајни кои моментално не се достапни, но би сакале да ги додадеме, тогаш одвојте момент да ни дадете пет ѕвезди и охрабрувачки преглед во App Store. Можете исто така да ги спомнете сите грешки или грешки на кои може да наидете или какви било предлози што би сакале да ги споделите со нас бидејќи ги цениме повратните информации од нашите корисници!

Во заклучок; ако барате лесна за употреба, но моќна алатка дизајнирана специјално за креирање брошури со професионален изглед, тогаш не гледајте подалеку од Brochure Templates Maker од CA! Со својот огромен избор на приспособливи шаблони заедно со интуитивни карактеристики; создавањето прекрасни брошури никогаш не било полесно!

Целосни спецификации
Издавач Content Arcade (UK)
Страница на издавачи http://www.contentarcade.com/contact
Датум на издавање 2019-03-11
Датум на додавање 2019-03-10
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Деловни апликации
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments:

Најпопуларни